Onze winkels zijn tijdelijk gesloten, maar telefonisch bereikbaar voor persoonlijk advies en bestellingen. Onze winkelmedewerkers bezorgen bij je thuis! Lees meer

Klantenservice

Kan ik zelf de dag van leveren kiezen via de webshop?

Ja. wij zorgen ervoor dat jij je product in huis hebt wanneer jou dat het beste schikt.

Wanneer je een of meerdere producten in je winkelwagen hebt gedaan kun je na het invullen van je postcode zelf de dag uitkiezen wanneer het afgeleverd moet worden. Bovendien houden wij je op de hoogte wat de status is van jouw bestelling zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Bestelling volgen

Bij bezorging via DHL (kleine producten) ontvang je per e-mail een Track & Trace nummer.

Op de dag van levering kun je met dit nummer jouw bestelling volgen en precies zien op welk tijdstip je pakket wordt afgeleverd.

Bij bezorging via de BCC bezorgdienst (grote producten) kun je jouw bestelling in je Mijn BCC account of via deze link volgen. Wij houden je op de hoogte van de levering per e-mail en sms, dan weet je waar je aan toe bent. In de avond voorafgaand aan de leverdag sturen wij je een e-mail met het bezorgtijdsblok en ontvang je ook nog een sms met die informatie.

Wil je toch nog even zelf checken hoe laat je bestelling afgeleverd zal worden? Op de dag van levering is je bestelling ook te volgen met het invullen van je ordernummer via deze link. In de avond vooraf gaand aan de leverdag is dan ook het tijdsblok van bezorgen op te vragen.

Wel zo makkelijk.