Klantenservice

Kan ik zelf de dag van leveren kiezen via de webshop?

Ja. wij zorgen ervoor dat jij je product in huis hebt wanneer jou dat het beste schikt.

Wanneer je één of meerdere producten in je winkelwagen hebt staan kun je na het invullen van je postcode zelf de dag uitkiezen wanneer het afgeleverd moet worden. Bovendien houden wij je op de hoogte wat de status is van jouw bestelling zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Bestelling volgen

DHL

Bij bezorging via DHL (kleine producten) ontvang je per e-mail een Track & Trace nummer.
Bij het bestellen kan je aangeven in welk tijdblok je de bestelling wilt ontvangen. Tussen 11.00 en 15.00 uur of tussen 17.30 en 21.30 uur

Op de dag van levering kun je met dit nummer jouw bestelling volgen en precies zien op welk tijdstip je pakket wordt afgeleverd.
BCC bezorgdienst
Bij bezorging via de BCC bezorgdienst (grote producten) kun je jouw bestelling via "volg je bestelling" volgen. Onze bezorgdienst levert van maandag tot en met zaterdag  vanaf 08.00 tot 18.00 uur. Wij houden je op de hoogte van de levering per e-mail en sms, dan weet je waar je aan toe bent. In de avond voorafgaand aan de leverdag sturen wij je een e-mail met het bezorgtijdsblok en ontvang je ook nog een sms met die informatie.

Wil je toch nog even zelf checken hoe laat je bestelling afgeleverd zal worden? Op de dag van levering is je bestelling ook te volgen met het invullen van je ordernummer via volg je bestelling. In de avond voorafgaand aan de leverdag is dan ook het tijdsblok van bezorgen op te vragen.

Chat open