Klantenservice

Nemen jullie mijn oude apparaat mee wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Ja, wij hechten veel waarde aan een schoner milieu en je oude apparaat nemen wij daarom ook graag voor je mee. Wij zorgen er dan voor dat je oude apparaat (en verpakkingsmateriaal) op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled.

Via DHL

Als jouw bestelling wordt geleverd door DHL, vragen we je om je oude apparaat schoon, droog en goed verpakt klaar te zetten bij de deur. Dan neemt de DHL bezorger het voor je mee.

Maximale afmeting  50 x 80 cm (l x b) en je hebt het goed verpakt in een doos die past bij de afmeting van het apparaat en alle naden goed zijn afgeplakt, het liefst met (duck)tape. Voldoet het hier niet aan, dan neemt de DHL bezorger het niet mee.

Via de BCC bezorgdienst

Als wij zelf langskomen voor de levering van je bestelling, vragen we je om je oude apparaat schoon en droog en/of ontdooid bij de voordeur klaar te zetten. Wij zorgen er direct voor dat je apparaat wordt meegenomen voor duurzame recycling.

Komen wij je nieuwe apparaat aansluiten? Dan hoef je het oude apparaat alleen los te koppelen en droog te maken en/of te ontdooien. Het is dan dus niet nodig om je apparaat bij de voordeur te zetten. Wel zo makkelijk!


Beoordeling door klanten: 4,5 uit 5 (6883 beoordelingen)