Klantenservice

Nemen jullie mijn oude apparaat mee wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Ja, wij hechten veel waarde aan een schoner milieu en je oude apparaat nemen wij daarom ook graag voor je mee. Wij zorgen er dan voor dat je oude apparaat (en verpakkingsmateriaal) op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled.

Via DHL Bezorging

Als jouw bestelling wordt geleverd door DHL, vragen we je om je oude apparaat schoon, droog en goed verpakt in een doos klaar te zetten bij de deur. Dan neemt de DHL bezorger het voor je mee. Let wel op, de maximale afmeting mag 50 x 80 cm (l x b) zijn. Voldoet het pakket hier niet aan, dan neemt de DHL bezorger het niet mee.

Via DHL Afhaalpunt

Als jouw bestelling wordt afgeleverd bij een DHL afhaalpunt, vragen we je om je oude apparaat schoon, droog en goed verpakt in een doos mee te nemen naar het afhaalpunt. De medewerker van het DHL afhaalpunt neemt het artikel dan voor je in. Let wel op, de maximale afmeting mag 50 x 80 cm (l x b) zijn. Voldoet het pakket hier niet aan, dan kan het oude apparaat helaas niet retour worden genomen.

Via BCC winkel Afhaal

Als jouw bestelling wordt afgeleverd bij een BCC winkel, vragen we je om je oude apparaat schoon, droog en goed verpakt mee te nemen naar de winkel. De medewerker van het filiaal neemt het artikel dan voor je in.

Via de BCC bezorgdienst

Als wij zelf langskomen voor de levering van je bestelling, vragen we je om je oude apparaat schoon en droog en/of ontdooid bij de voordeur klaar te zetten. Wij zorgen er direct voor dat je apparaat wordt meegenomen voor duurzame recycling.

Komen wij je nieuwe apparaat aansluiten? Dan hoef je het oude apparaat alleen los te koppelen en droog te maken en/of te ontdooien. Het is dan dus niet nodig om je apparaat bij de voordeur te zetten. Wel zo makkelijk!