Klantenservice

Wat wordt er precies bedoeld met een drempellevering?

Tijdens het bestel proces kan je kiezen voor diverse services. Wanneer je kiest voor een drempellevering kies je voor de meest basale levering zonder extra’s. Wij brengen jouw product tot op de drempel van jouw voordeur van je woning. Bij appartementen zonder lift doen wij dat t/m de 4de etage. Wij pakken niet uit en sluiten het dus ook niet aan. Wanneer je wilt dat jouw product verder in huis wordt gebracht dan de voordeur dien je altijd voor “plaatsen en aansluiten” te kiezen. Wij brengen het dan niet alleen naar de plek in huis waar jij dat wilt hebben maar pakken het ook uit en sluiten het aan op de bestaande aansluitingen. Aan de hand van een paar voorbeelden leggen wij dat hier nog verder uit. Bovendien kan je dan ook nog kiezen voor extra services. Kijk op onze servicepagina’s voor een uitgebreide beschrijving van alle services die we voor je kunnen uitvoeren.

Voorbeeld 1

Je woont in een appartementencomplex op de 4de etage en er is geen lift. Wanneer je kiest voor een drempellevering dan brengen wij jouw product tot op de drempel van jouw voordeur op de 4de etage maar pakken niet uit en sluiten ook niet aan. Wanneer je kiest voor “plaatsen en aansluiten” pakken wij jouw product uit en zetten het op de plaats in je huis waar jij dat wilt (mits goed toegankelijk natuurlijk) en sluiten het aan op de bestaande aansluitingen.

Uitzondering zijn zogenaamde Amerikaanse koelkasten, die worden niet een trap opgetild maar alleen gelijkvloers afgeleverd.

Voorbeeld 2

Je woont in een appartementencomplex op de 12de etage en er is een lift. Wanneer je kiest voor een drempellevering dan brengen wij jouw product tot op de drempel van jouw voordeur op de 12de etage maar pakken niet uit en sluiten ook niet aan. Wanneer je kiest voor “plaatsen en aansluiten” pakken wij jouw product uit en zetten het op de plaats in je huis waar jij dat wilt (mits goed toegankelijk natuurlijk) en sluiten het ook aan op de bestaande aansluitingen.

Voorbeeld 3

Je woont in een rijtjeshuis en jouw voordeur is op de begane grond maar je product komt op zolder te staan op de 3de verdieping. Wanneer je kiest voor drempellevering brengen wij jouw product tot op de drempel van jouw voordeur op de begane grond en pakken niet uit en sluiten ook niet aan. Jouw product wordt dus niet naar zolder gebracht. Wanneer je kiest voor “plaatsen en aansluiten” pakken wij jouw product uit en zetten het op de plaats in je huis waar jij dat wilt (mits goed toegankelijk natuurlijk) en sluiten het ook aan op de bestaande aansluitingen.

Uitzondering zijn zogenaamde Amerikaanse koelkasten, die worden niet een trap opgetild maar alleen gelijkvloers afgeleverd.

Voorbeeld 4

Je woont in een oud pand op de 5de etage en er is geen lift. Wanneer je kiest voor een drempellevering dan brengen wij jouw product tot de 4de verdieping. Je zal dan zelf jouw product verder omhoog moeten brengen. In deze situatie is het helaas niet mogelijk om jouw aankoop te laten uitpakken en aansluiten omdat we niet hoger gaan dan 4 etages zonder lift.

Uitzondering zijn zogenaamde Amerikaanse koelkasten, die worden niet een trap opgetild maar alleen gelijkvloers afgeleverd.

Voorbeeld 5

Je woont in een portiekwoning waarbij jouw voordeur uitkomt in een open portiek. Wanneer je kiest voor een drempellevering dan brengen wij jouw product tot op de drempel van jouw voordeur mits die niet hoger is dan 4 etages. Wij pakken niet uit en sluiten ook niet aan. Wanneer je kiest voor “plaatsen en aansluiten” pakken wij jouw product uit en zetten het op de plaats in je huis waar jij dat wilt (mits goed toegankelijk natuurlijk) en sluiten het aan op de bestaande aansluitingen.

Uitzondering zijn zogenaamde Amerikaanse koelkasten, die worden niet een trap opgetild maar alleen gelijkvloers afgeleverd.

Voorbeeld 6

Je woont in een galerijflat op de 8ste etage en er is een lift. Wanneer je kiest voor een drempellevering dan brengen wij jouw product tot op de drempel van jouw voordeur op de 8ste etage maar pakken niet uit en sluiten ook niet aan. Wanneer je kiest voor “plaatsen en aansluiten” pakken wij jouw product uit en zetten het op de plaats in je huis waar jij dat wilt (mits goed toegankelijk natuurlijk) en sluiten het ook aan op de bestaande aansluitingen

Chat open