Klantenservice

Welke algemene voorwaarden hanteert BCC?

BCC is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en voldoet aan de door Thuiswinkel.org opgestelde gedragsregels. Deze zijn van toepassing als u een product koopt via onze website. Download hier de algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org.


Op aankopen in onze winkels zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hierin vindt u uw rechten als consument als het gaat om garantie op en ruilen of retourneren van bij BCC aangeschafte producten. Meer informatie vindt u op de klantenservice-pagina's Annuleren en retourneren en Reparatie en garantie.


BCC is aangesloten bij de brancheorganisatie Techniek Nederland. Dit betekent dat we ons conformeren aan de algemene voorwaarden die door deze organisatie zijn opgesteld. Op de website van Techniek Nederland leest u meer over leverings- en reparatievoorwaarden. Ook wanneer een van onze installateurs bij u thuis aan de slag gaat, zijn de algemene voorwaarden van Techniek Nederland van toepassing. Download hier de algemene voorwaarden van Techniek Nederland.

Chat open