Klantenservice

Ik wil een product terugsturen, hoe doe ik dat?

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Binnen 30 dagen na aankoop kun je je product aan ons retour sturen  of terugbrengen naar één van onze winkels. Je kunt er voor kiezen te herroepen middels een schriftelijke uitdrukkelijke mededeling. Na deze herroeping heb je vervolgens nog 14 dagen om het product terug te sturen. Om je pakket terug te sturen kun je deze eenvoudig aanmelden via MijnBCC of gebruikmaken van het BCC retourenformulier of anders gebruik te maken van het Europese modelformulier.  

Heb je een artikel dat geleverd is door onze eigen bezorgdienst, dan nemen wij na je aanmelding contact met je op voor een ophaalafspraak.


Er zijn enkele producten uitgezonderd van het herroepingsrecht: 
- Software waarvan de verzegeling verbroken is;
- Producten van hygiënische aard, zoals tandenborstels, waarvan de verzegeling verbroken is


Vul het retourformulier in en voeg het in je pakket. Verpak je product goed en stevig en lever het in bij een DHL parcelshop waar ze het zonder kosten voor je naar ons verzenden. Voor producten die geleverd zijn via onze eigen bezorgservice, vragen wij je om contact op te nemen met onze klantenservice.

BCC
Ontvangst Goederen
Webshop retour
Bellsingel 61
1119 NT Schiphol-Rijk


Je ontvangt dan uiterlijk binnen 14 dagen na terugzending het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending retour op de rekening waarmee je het hebt betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
Jij bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.


Beoordeling door klanten: 8,8 (5369 beoordelingen)