Klantenservice

Onze retourvoorwaarden

Hierbij nog even een opsomming van onze retourvoorwaarden. Deze gelden voor zowel online (onze webshop) en offline (onze winkels) aankopen.

Je hebt 30 dagen de tijd om de overeenkomst te herroepen. Zonder reden. Dat is jouw ‘herroepingsrecht’. Binnen de zichttermijn kun je het artikel rustig bekijken zoals je in een winkel ook zou doen.

Hoe je gebruik maakt van het herroepingsrecht:

• door dit kenbaar te maken op MijnBCC.

• via een van onze BCC winkels.

Je kunt het artikel alleen terugsturen als:

• het artikel compleet en onbeschadigd is.

• het in de - voor zover mogelijk - originele staat is en in de fabrieksverpakking zit.*

*Mocht er eventuele waardevermindering ontstaan omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je de waardevermindering doorberekenen.

Let op, voor sommige artikelen geldt een waardevermindering van 100% waaronder;

• Artikelen die op eigen initiatief zijn aangepast.

• Verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken en waarbij de specificaties, kenmerken en aard van het product al in de verpakking volkomen helder zijn (bijv. batterijen, inktcartridges, usb-sticks, kabels, lampen)

Wanneer dit het geval is zullen wij contact met je opnemen en overleggen wat je wilt dat we met jouw retourzending doen.

Retourneren is niet mogelijk voor:

• Verbruiksartikelen die in de bedenktermijn kunnen bederven.

• Artikelen die je om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunt terugsturen als je de verzegeling hebt verbroken.

• Beeld en geluidsdragers,  games en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.

• Digitale codes voor downloads en/of waardes


Retourformulier

Je mag het modelformulier gebruiken om een artikel te retourneren. Dit is niet verplicht; ook zonder het formulier geldt je herroepingsrecht.

Verzendkosten retourneren

Indien je het artikel inlevert bij een DHL servicepunt betaal je geen verzendkosten.

Terugbetaling

Je krijgt van ons een e-mail zodra we je retour hebben verwerkt. We storten het bedrag inclusief transportkosten binnen 7 werkdagen na herroeping terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je de producten hebt opgestuurd. Wanneer je hebt betaald door middel van betaling in termijnen, dan wordt jouw financieringsovereenkomst automatisch ontbonden als je gebruik maakt van je herroepingsrecht

We betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je het artikel hebt afgerekend. Als je betaald hebt met een cadeaubon, betalen we de waarde van de bon uit.Chat open