Klantenservice

Op welke manier krijg ik mijn geld terug bij een retour?

Je krijgt van ons een e-mail zodra we je retour hebben verwerkt. We storten het bedrag binnen 7 werkdagen na herroeping terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je de producten hebt opgestuurd. Wanneer je hebt betaald door middel van betaling in termijnen, dan wordt jouw financieringsovereenkomst automatisch ontbonden als je gebruik maakt van je herroepingsrecht

We betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je het artikel hebt afgerekend. Als je betaald hebt met een cadeaubon, betalen we niet de waarde van de bon uit. Je kunt het tegoed (na de verwerking van je retour) opnieuw bij ons besteden.

In de winkel betalen wij tot maximaal 100 euro contant terug en zullen wij het resterende deel, of als je wil gewoon het hele bedrag naar je overmaken en heb je het binnen 7 werkdagen bijgeschreven op je rekening.

Indien je hebt betaald met je PIN dan kan je ook retourpinnen in de winkel. In dat geval staat het bedrag na een dag weer op je rekening.