Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek nu eenvoudig online je tijdslot! Een aankoop is niet verplicht! Boek nu

Alcatel smartphone 1B (2020) 16GB (Zwart)

2 reviews
  • Beeldschermdiagonaal: 5.5 inch
  • Interne opslagcapaciteit: 16 GB
  • Camera resolutie: 8 MP
  • Besturingssysteem: Android 10.0
Zet op verlanglijst
79,99
Afhalen in de winkel mogelijk

Alcatel smartphone 3X (2020) 64GB (Groen)

  • Beeldschermdiagonaal: 6.52 inch
  • Interne opslagcapaciteit: 64 GB
  • Camera resolutie: 16 MP
  • Besturingssysteem: Android 10.0
Zet op verlanglijst
159,99
Dit product is tijdelijk niet leverbaar

BCC en Alcatel, een heldere verbinding

Van het gevierd merk Alcatel vindt je bij ons de ideale telefoon voor je woning of onderneming en voor mobiel gebruik. Bekijk de verschillende DECT draadloze telefoons met enkele of meerdere handsets en de elegante smartphones uit de populaire PIXI-Serie en luxueuze IDOL-Serie. Bij elk Alcatel product zorgen we voor een duidelijke beschrijving van de kenmerken en de functies. Indien je aanvullende informatie wenst, zijn onze winkelmedewerkers je graag van dienst via de livechat.

De ontwikkeling van Alcatel

Reeds decennia lang is Alcatel een gerespecteerde naam op het gebied van communicatie technologie. Het van oorsprong Franse bedrijf heeft haar sporen verdiend in nagenoeg alle facetten van telefonie. Van het aanleggen van onderzeese transmissiekabels en het bouwen van communicatie satellieten tot de grootschalige productie van ADSL-modems, GSM telefoons en handsets. In 2005 is de onderneming opgegaan in de Chinese telecom gigant TLC, waardoor kwaliteit telefoontoestellen veel efficiënter en goedkoper kunnen worden vervaardigd. Sinds enkele jaren is de productie opgesplitst in een Alcatel-Mobile en een Alcatel-Home divisie.

Haal de beste AlcatelMobile producten bij BCC

Smartphones en tablets zijn de belangrijkste producten van AlcatelMobile. Voor een voordelige prijs kun je een mobiel apparaat aanschaffen waarmee je een heleboel kunt doen. We hebben diverse instapmodellen smartphones in de PIXI-Serie en geavanceerdere modellen in de A-Serie en U-Serie. Wens je een luxueus toestel met hoogwaardige features, dan kun je een smartphone uit de IDOL-serie selecteren. Ook bij tablets van dit merk zijn de PIXI modellen meer gericht op basis activiteiten, terwijl de A3 en de PLUS modellen vergaande mogelijkheden openen.

Prachtige, praktische telefoons voor thuis en kantoor

Het assortiment AlcatelHome producten omvat draadloze telefoons in diverse categorieën. Van basis modellen met essentiële functies tot modellen voorzien van allerhande speciale opties en schitterende design modellen. Voor je winkel of kantoor bieden we Voice-over-IP telefoons, conferencing toestellen en telefooncentrales van dit topmerk. Zo is de communicatie met je klanten en zakenrelaties altijd zuiver. Immers, BCC en Alcatel staan voor helderheid.