Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek nu eenvoudig online je tijdslot! Een aankoop is niet verplicht! Boek nu

Huawei smartphone P40 Pro+ (Zwart)

Huawei smartphone P40 Pro+ (Zwart)

Uit het assortiment

Huawei smartphone P40 Pro+ (Zwart)

Kleur
Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Spreek voor jezelf met de Ultra Vision Leica Penta Camera door altijd en overal foto's en video's te maken. Breng een revolutie teweeg met de snelheid en kracht van de hypermoderne Kirin 990 5G-chipset. Het innovatieve ontwerp verbetert jouw visuele entertainment en geeft een een groter comfort. Ontdek nu de toekomst met HUAWEI P40 Pro+.

Look, Touch, Feel. Vol verwachtig. Een stukje magie in jouw hand

Geïnspireerd door de schoonheid en vorm van stromend water, is het Quad-Curve Overflow Display1 vernieuwd om de zicht- en verbeeldingsbarrières aan elke rand weg te nemen. Bovendien kun je met de verversingssnelheid van 90 Hz genieten van een meeslepend beeld over het hele scherm. Het montagemiddenframe en de beschermende ronde hoeken versterken het harmonieuze gevoel van jouw ogen naar jouw hand.

Het nieuwe klassiek in zwart of wit

HUAWEI P40 Pro+ is opgepoetst om zacht, soepel en stevig te zijn, waardoor het een perfect evenwicht in look en feel krijgt. Het iconische camera set-up en de onberispelijke keramische achterkant zijn geïntegreerd in een consistent ontwerp, waardoor een inclusieve harmonie ontstaat.

Stop nooit met het verkennen van het leven en het creëren van verhalen. De Ultra Vision Leica Penta Camera werkt als een sterk verenigd systeem en staat altijd voor jouw klaar om zowel dag als nacht te fotograferen. Fotrografeer het onderwerp zowel van dichtbij als op afstand. Leg moeiteloos vast wat jij ziet en laat het spreken voor wat jij voelt.

50 MP Ultra Vision Camera

- 1/1.28 inch Ultra Vision Sensor
- RYYB colour filter array
- Octa PD Autofocus
- Geniet van enorm veel licht en superheldere details.

100x SuperZoom Array

- 10x Optical Telephoto Camera (8 MP, 240 mm)
- 3x Optical Telephoto Camera (8 MP, 80 mm)
- 20x Hybrid Zoom3
- 100x Max Zoom
- Ontmoet de onverwachte verassingen

40 MP Ultra Wide Cine Camera

- 1/1.54 inch sensor
- Ultra Low-light video
- Ultra Slow-motion video
- Telephoto video
- 4K Time lapse video
- Cinematic video camera met meerdere eigenschappen

3D Depth Sensing Camera

- Real-time dieptedetectie
- Maak professionele bokeh-effecten

De toonaangevende 1/1.28-inch sensor met 2,44 μm supergrote pixelgrootte vind je nu in een smartphone. De RYYB-kleurenfilterreeks zorgt voor enorm licht, een hoog dynamisch bereik en weinig ruis. De 50 MP hoofdcamera ondersteunt 4-in-1 pixel-binning en Octa PD Autofocus en herdefinieert superheldere opnamen met nauwkeurige details, ongeacht de complexiteit van de scène en de lichtomstandigheden. De HUAWEI XD Fusion Engine, aangedreven door de geüpgradede ISP en NPU, kan een enorme hoeveelheid informatie snel verwerken en buitengewone heldere foto's maken op een hoog pixelniveau zowel dag als nacht.

Elk deel vertelt een ander geweldig verhaal

Geniet van het weidse uitzicht met de 50 MP hoofdcamera, en zie meer met verbazingwekkende details. Vergroot elk klein deel van het frame en je krijgt weer een geweldige foto met een rijke textuur en kleur.

Jouw gewenste helderheid

Dankzij de HUAWEI Ultra Vision Sensor kunnen zelfs in het donker je zelfverzekerde glimlach, outfit en de prachtige nachtelijke skyline worden vastgelegd met scherpe kleuren en weinig ruis. Ontdek verhalen in verhalen.

De 3x mid-range optische zoomlens en 10x lange-afstand optische zoomlens werken in de meeste situaties perfect. Deze innovatieve multi-reflectie periscoop-telelens creëert 5 keer de lichtbreking en een 178% groter optisch pad om tot maximaal 100x4 in te zoomen. De verbeterde AIS en OIS zorgen voor een goede stabiliteit tijdens het zoomen. Verken de wereld met HUAWEI P40 Pro+.

Specificaties

Productdetails
EAN 6901443398416
Merk Huawei
Type P40 PRO+ - BLACK

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Verzeker je smartphone

Wil je zorgeloos genieten van je nieuwe smartphone? Dat kan! Met Safe & Smart verzeker je jouw smartphone heel eenvoudig tegen schade en eventueel ook diefstal. De wereldwijde dekking geldt voor o.a.:

 • Beschadiging (Basis)
 • Technische/elektronische schade (Basis)
 • Val-, stoot- en waterschade (Basis)
 • Diefstal en beroving (Plus)

*Dit is een beperkte weergave van de dekking en voorwaarden. Lees voor meer duidelijkheid de verzekeringskaart en polisvoorwaarden.

Verzekeren

De wereldwijde dekking geldt voor oa:

 • • Beschadiging
 • • Technische/electronische schade
 • • Val - stoot- en waterschade

Meer informatie

9,99  per maand

De wereldwijde dekking geldt voor oa:

 • • Beschadiging
 • • Technische/electronische schade
 • • Val - stoot- en waterschade
 • • Diefstal en beroving

Meer informatie

11,99  per maand