Garmin VIVOFIT JR. DIGI CAMO

69,99
Thuis bezorgen: Nog 5 op voorraad

Productinformatie

Dagelijkse activity tracker voor kinderen

Met een batterijlevensduur van meer dan 1 jaar is tussentijds opladen niet nodig
Het kindvriendelijke ontwerp is comfortabel, duurzaam en geschikt om mee te zwemmen1
Telt stappen, registreert het slaapritme en adviseert 60 minuten dagelijkse activiteit2
De compatibele mobiele app op de smartphone van een volwassene bevat een beheertool voor dagelijkse taken en een leuk avonturenspel dat kinderen zelf kunnen activeren
Kinderen voeren taken uit en verdienen muntjes die ze kunnen inwisselen voor overeengekomen beloningen, die door de ouders worden vastgesteld

Een wearable speciaal voor kinderen? Jazeker! Ontdek de vívofit jr. Deze speelse activity tracker is geschikt voor het zwemmen1 en moedigt kinderen aan om in beweging te blijven. Ouders, we zijn jullie niet vergeten. Terwijl de kinderen de app geweldig vinden vanwege het leuke avonturenspel dat ze zelf kunnen activeren, kunt u deze app gebruiken om de stappen en actieve minuten van uw kind(eren) te volgen, om taken toe te voegen en zelfs virtuele beloningen uit te delen. U kunt alles beheren vanaf uw mobiele toestel.

Coole stijl met een stevig ontwerp

De vívofit jr. is perfect voor kleine krachtpatsers met een comfortabele, duurzame, rekbare, gesloten polsband, die gemakkelijk om de pols van kinderen te schuiven is. Beschikbaar in meerdere leuke, kleurrijke ontwerpen. Van de kinderopvang tot het zwembad en zelfs tijdens het slapen. Deze tool is zeer flexibel te gebruiken. Bekijk de extra polsbanden waarmee kinderen hun speelkameraad een ander uiterlijk kunnen geven. De vervangbare batterij gaat tot een jaar mee, dus u hoeft hem niet tussentijds op te laden.

Uw persoonlijke ouderassistent

De vívofit jr. activiteiten-tracker kan door ouders worden beheerd met de compatibele app. In de app kunt u meerdere kinderen toevoegen en hun aantal stappen bijhouden, zien wanneer ze slapen en gegevens over dagelijkse activiteiten en taken bekijken als deze automatisch met uw smartphone worden gesynchroniseerd. Wijs taken toe, ontdek hoeveel beloningsmunten elk kind heeft en nodig de hele familie uit voor een dagelijkse stappenuitdaging (in het Avonturenspoor) — allemaal vanaf u Apple of Android smartphone.

Overzicht van de taken

Kinderen spelenderwijs laten meehelpen met huishoudelijke taken of eraan herinneren dat ze hun tanden moeten poetsen? Laat vívofit jr. het werk doen. Ouders kunnen via de smartphone app nieuwe taken toevoegen, die kinderen vervolgens op hun bandjes kunnen zien. Deze kunnen dagelijks of wekelijks worden herhaald, perfect voor kinderen die een geheugensteuntje nodig hebben om hun tanden te poetsen of hun bed op te maken. En voor kinderen die graag dingen uitstellen is er een takentimer, waarmee vívofit jr. ze kan herinneren dat de klok tikt om het huiswerk af te maken of om zich aan te kleden.

Extra beloning voor inspanningen

Met de vívofit jr. activity tracker kunt u kinderen eenvoudig belonen en motiveren. Zodra kinderen hun dagelijkse doel van 60 minuten aan activiteiten behalen, kunnen ze leuke feitjes ontvangen en een nieuwe stap in het mobiele avonturenspel ontgrendelen, waardoor kinderen elke dag worden geïnspireerd om hun best te doen. Door de toegewezen taken uit te voeren, kunnen kinderen virtuele munten verdienen, die ze kunnen inruilen voor overeengekomen beloningen, zoals 30 minuten langer tv kijken of een vriendje laten logeren.

Specificaties

Software
Besturingssysteem Garmin
Minimale systeemeisen
Ondersteunde mobiele besturingssystemen Android, iOS
Energie
Accu/batterij gebruiksduur 8760 uur
Accu/batterij energie-opslagtechnologie Lithium
Prestatie
Muziekspeler Nee
Stopwatch Ja
Waterbestendig Ja
Waterbestendig tot 50 m
Meetfuncties Stappen, Snelheid, Slaap
Notificaties van smartphone Tekstberichten, oproepen, E-mails, agenda-items, social media
Wekker Ja
Sport functies Activiteiten-tracking
Beeldscherm
Touchscreen Nee
Resolutie 64 x 64 Pixels
Netwerk
Netwerkconnectietype Bluetooth, ANT+
Design
Soort Armband activity tracker
Vorm Rechthoekig
Materiaal band Siliconen
Kleur behuizing Digi Camo
Kleur band Digi Camo, Geelgroen
Maat band Small
Kleur van het product Green, Grey
Sensoren
Stappenteller Ja
Poorten & interfaces
Verbindingstechnologie Draadloos
Inhoud van de verpakking
Aantal banden inbegrepen 1
Gebruikershandleiding Ja
Gewicht en omvang
Gewicht 17.5 g
Productdetails
EAN 0753759158163
Merk Garmin
Type VIVOFIT JR. DIGI CAMO

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,7 (5834 beoordelingen)