BCC Nieuws

BCC Nieuws

BCC Nieuws

Het laatste nieuws

BCC lanceert Videobellen met de winkel en Thuisadvies aan huis om klant tegemoet te komen in lockdown

Ook tijdens de lockdown moeten BCC klanten kunnen rekenen op het persoonlijke deskundige advies dat zij gewend zijn en moet het doen van aankopen zo makkelijk mogelijk gemaakt worden.

BCC en Blokker bundelen zowel online als offline de krachten

Omdat beide winkelformules behoren tot de Mirage Retail Group (MRG) is de shop-in-shop een logische vervolgstap.

BCC versterkt airco aanbod met overname Aircoshop

Zo start BCC direct met de verkoop en installatie van split airco units voor een optimaal binnenklimaat bij iedereen thuis.

BCC maakt met BCC Keuken entree op keukenmarkt

BCC gaat nog dit jaar starten met de verkoop van keukens. Er worden showrooms ingericht in een select aantal BCC winkels, waar op overzichtelijke wijze een uitgebreide keuze aan keukens wordt gepresenteerd.

Ruim helft Nederlandse koelkasten te warm afgesteld

In 56% van de Nederlandse huishoudens staat de koelkast te warm afgesteld, waardoor voedingsmiddelen onnodig sneller kunnen bederven. Ook worden veel producten onjuist in de koelkast, of juist foutief buiten de koelkast bewaard.

BCC in zee met plug & play zonnepanelen van Supersola

BCC gaat vanaf 25 mei 2020 op exclusieve basis de innovatieve zonnepanelen van Supersola verkopen. De zonnepanelen zijn voorzien van een stekker die direct in een geaard stopcontact kan worden gestoken en zijn geschikt voor plaatsing op een plat dak.

Grote gemeentelijke verschillen in laptop-regelingen voor minima

Op gemeentelijk niveau bestaan er grote verschillen in de aard en hoogte van laptop-regelingen, waarmee gezinnen met een laag inkomen en schoolgaande kinderen, tegemoet worden gekomen. Dit verschil loopt op tot honderden euro’s, blijkt uit onderzoek van BCC.

Apple Pay beschikbaar voor BCC klanten

BCC lanceert vanaf juni Apple Pay voor haar klanten. Apple Pay verandert mobiel betalen met een makkelijke, veilige betaalmethode die snel en gemakkelijk werkt. Met BCC’s 64 winkels en een sterk online platform, bereikt Apple Pay potentieel meer dan 1,5 miljoen gebruikers per maand.

BCC verdubbelt online omzet, kampt met 'toenemende concurrentiedruk

BCC heeft zijn online omzet in het laatste kwartaal ruim zien verdubbelen. Dat is mede het gevolg van de samenwerking met Wehkamp, die ‘snel vooruitgang boekt’. Dat laat moederbedrijf Fnac Darty weten bij de bekendmaking van de jaarcijfers.

Wehkamp en BCC starten grote strategische samenwerking

Wehkamp en BCC worden exclusieve alliantiepartners. Vanaf eind oktober 2018 gaat de samenwerking van start en zal deze gefaseerd worden uitgebreid. Het beste van twee werelden, gecombineerd voor de klant.

Persvragen

Heb je pers of PR-gerelateerde vragen over BCC?
Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar het volgende adres: pers@bcc.nl

Is je vraag niet van journalistieke aard? Bekijk dan de andere contactmogelijkheden op onze contactpagina.

Dit is BCC

BCC bestaat al sinds 1969 en is met 60 winkels een van de grootste en succesvolste elektro-retailers van Nederland. Onze ruim 1500 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers streven ernaar om onze klanten de hoogst mogelijke service en de beste prijzen te bieden. Behalve in onze winkels kun je sinds 2005 ook terecht bij BCC op internet.

BCC is onderdeel van Mirage Retail Group