Schiphol-Rijk,

Apple Pay beschikbaar voor BCC klanten

Een makkelijke, veilige manier om te betalen.

BCC, één van de grotere elektronica retailers in Nederland, lanceert vanaf juni Apple Pay voor haar klanten. Apple Pay verandert mobiel betalen met een makkelijke, veilige betaalmethode die snel en gemakkelijk werkt.

Veiligheid en gemak

Met Apple Pay voegt BCC de nieuwste betaalmethode toe die het betalen makkelijker maakt voor haar klanten. Met BCC’s 64 winkels en een sterk online platform, bereikt Apple Pay potentieel meer dan 1,5 miljoen gebruikers per maand.

Veiligheid en privacy zijn de kern van Apple Pay. Als je een creditcard of betaalkaart gebruikt met Apple Pay, worden de kaartnummers niet opgeslagen op het apparaat of op de Apple servers. In plaats daarvan, wordt een uniek apparaat account nummer toegewezen, encrypted en veilig bewaard in het Secure element op je apparaat. Elke transactie is geautoriseerd met een eenmalige unieke dynamisch security code.

"BCC zorgt altijd voor de juiste betaalmethode voor de klant."

“Met de lancering van Apple Pay, toont BCC haar focus op het makkelijker maken van elektronica voor haar klanten. Aan het begin van dit jaar was er de succesvolle lancering van gespreid betalen met Wfinance, van BCC-partner wehkamp. Online kunnen BCC klanten ook gespreid betalen, naast een uitgebreid aanbod aan online mogelijkheden. BCC zorgt altijd voor de juiste betaalmethode voor de klant. Zo is het bij BCC winkels ook nog steeds mogelijk om VVV-bonnen in te wisselen. En als je een wasmachine laat bezorgen, betaal je bij BCC pas als deze thuis wordt bezorgd. BCC is één van de weinige spelers in elektronica die deze service aanbiedt.”, vertelt Herman Bramer, Algemeen Directeur BCC.

Apple Pay is gemakkelijk op te zetten en gebruikers blijven alle beloningen en voordelen ontvangen van credit- en betaalkaarten. In winkels, werkt Apple Pay met de iPhone SE, iPhone 6 en later, en de Apple Watch.

Online betalen met Apple Pay

Online winkelen in apps en op websites die Apple Pay accepteren in simpel met Touch ID, of door gewoon de zij-knop dubbel in te drukken en door te bekrachtigen met Face ID. Met Apple Pay is het onnodig om uitgebreide account formulieren in te vullen of herhaaldelijk bezorg- en betaalinformatie in te vullen. Als je betaalt voor goederen en diensten in apps of safari, werkt Apple Pay met iPhone 6 en later, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5de Generatie en later), iPad Air 2, en iPad mini 3 en later. Je kunt Apple Pay ook gebruiken in Safari op elke Mac geïntroduceerd vanaf 2012 met macOS Sierra en je kunt betalingen bevestigen met iPhone 6 of later of Apple Watch, of met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro.