Silk'n gezichtsverzorging FaceTite Velvet

Silk'n gezichtsverzorging FaceTite Velvet

Uit het assortiment

Silk'n gezichtsverzorging FaceTite Velvet

Dit product is uit het assortiment

Alternatieven

Alternatieven

Silk'n gezichtsreinigingsborstel Fresh
54,99
Silk'n gezichtsverzorging FaceTite Ritual
249,-

Alternatieven

Oeps, geen voorraad? Deze producten zijn wel op voorraad:

Silk'n gezichtsreinigingsborstel Fresh
54,99
Silk'n gezichtsverzorging FaceTite Ritual
249,-

Productinformatie

Voel je weer jong met de fenomenale Silk’n FaceTite Velvet, die je voorziet van alle hulpmiddelen voor een volledige FaceTite behandeling. FaceTite maakt gebruik van de revolutionaire HT-technologie die alle cellagen van de huid verwarmt. Het apparaat selecteert beschadigd weefsel en herstelt het, zonder chirurgische ingrepen. Collageen- en elastinevezels trekken samen en de huid vernieuwt zichzelf van binnenuit. Ga aan de slag: bereid jouw huid voor door hem te reinigen met Silk’n Bright, sluit de verlengkabel aan op FaceTite en gebruik het serum om uw anti-verouderingsresultaten onmiddellijk een boots te geven. Na elke behandeling is jouw huid duidelijk strakker en ziet er jonger uit.

Direct anti-verouderingsresultaat

Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid en kan ruim 1000 maal zijn gewicht in vocht vasthouden. Dit zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid. Maar hoe ouder we worden, hoe minder onze huidcellen hiervan produceren. Dit leidt uiteindelijk tot fijne lijntjes, rimpels en een minder elastische huid. Daarom is hyaluronzuur een van de belangrijkste ingrediënten van Silk’n Hyaluronic Serum. Het hydraterende effect van hyaluronzuur zorgt ervoor dat rimpels en lijntjes minder diep worden en het stimuleert de aanmaak van collageen. Dit effect wordt aanzienlijk versterkt in combinatie met de warmte die door de FaceTite wordt geproduceerd. Dit effect is zelfs zo krachtig, dat uw huid er na behandeling onmiddellijk jonger, gladder en steviger uitziet.

Hoe werkt het?

De HT-technologie in Silk’n FaceTite bestaat uit 3 energiebronnen (Bipolaire RF energie, LEDlicht energie en IR warmte-energie). Deze bronnen bundelen hun krachten om zo alle huidlagen te bereiken en te verwarmen, van de epidermis tot de onderhuidse vetlaag. De buitenzijde van de huid wordt maximaal 43 °C, terwijl de binnenste lagen maximaal 50 °C worden. Hierdoor trekken de vezels in de huid samen en wordt het probleem van binnenuit aangepakt. De huid wordt zichtbaar strakker, oogt jeugdiger en voelt hernieuwd aan.

Veilig

Silk’n FaceTite is grondig getest en de conclusie is dat het veilig is voor thuisgebruik door mannen en vrouwen. De behandelingen zijn effectief en de huid voelt direct strakker aan.

  • Door de technologie achter FaceTite is het apparaat geschikt voor alle huidtypen en alle huidskleuren.
  • Met FaceTite kan je alle rimpels behandelen, dus ook de rimpels en kraaienpootjes rond de ogen. De oogleden kunnen niet behandeld worden, deze zijn namelijk te gevoelig. De behandelingen zijn tevens zeer geschikt voor verslappingen langs de hals en neklijn.
  • De technologie van FaceTite werkt anders dan een laser en daarom hoef je geen rekening te houden met een herstelperiode. Het risico op huidschade is dus enorm verminderd. Je kunt direct verdergaan met jouw dagelijkse activiteiten.
  • Omdat FaceTite geen laser is, kan je direct voor en na de behandeling de zon in. Je hoeft niet perse een SPF-crème te gebruiken, hoewel dit altijd wordt aangeraden vanwege het verouderende effect dat UV-straling heeft op de huid.

Specificaties

Kenmerken
Draadloos Nee
Prestatie
Aantal standen 1
Type borstel -
Duurzaamheid
Waterproof Ja
Productdetails
EAN 8712856061808
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Medisana spiegel CM840
32,99

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie