Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek nu eenvoudig online je tijdslot! Een aankoop is niet verplicht! Boek nu

Silk'n gezichtsverzorging SkinVivid

Silk'n gezichtsverzorging SkinVivid

55,99
Online nog 3 op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Stress, een ongezonde levensstijl en verontreinigingen in de buitenlucht hebben nadelige gevolgen voor onze huid. Zij wordt grauwer, doffer en verliest vocht. Door stress worden spieren bovendien samengetrokken wat resulteert in een strakke gezichtsuitdrukking, waardoor lijnen en rimpels ontstaan. Silk’n SkinVivid is speciaal ontworpen om het gezicht een warme en koude massagebehandeling te geven, waardoor de huid ontspant, ontgift, verjongt en egaler wordt. Dit revitaliseert de huid en helpt zelfs wallen onder de ogen te verminderen. Tevens zorgt het ervoor dat make-up mooier aangebracht kan worden, omdat het de poriën verkleind. De huid gaat weer prachtig stralen en oogt duidelijk gezonder. Gun jouw huid een verrassende transformatie!

Warme massagetherapie

Silk’n SkinVivid is in te stellen in een warmtestand. De ergonomische massagekop wordt hierbij snel aangenaam warm en bereikt een temperatuur van 42°C. Door met het apparaat jouw huid te masseren, ontspant de huid zich. Verklevingen worden los gemasseerd, afvalstoffen worden afgevoerd en de bloedcirculatie wordt verbeterd. De huid krijgt een oppeppende energie toegediend, waardoor zij egaler van kleur wordt. De warmte zorgt er tevens voor dat de opname van verzorgingsproducten, zoals een crème, aanzienlijk wordt verbeterd. Dit betekent dat de actieve voedingsstoffen uit jouw verzorgingsproducten nóg beter hun werking kunnen doen. SkinVivid is ook in te stellen in een warmtestand in combinatie met sonische vibraties. Dit zorgt ervoor dat het apparaat warmte afgeeft, maar tegelijkertijd ook een trillende beweging maakt. De sonische vibraties versterken het effect van de warmte op de huid.  

Koude massagetherapie

Bij een oudere huid is het spierweefsel verzwakt. Lijnen en rimpels ontstaan en maken het gezicht minder fraai. Een gezichtsmassage kan helpen het ouderdomsproces te vertragen, doordat de spieren worden aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De koude stand van Silk’n SkinVivid met een temperatuur van 6°C is speciaal ontwikkeld om de verslapte huid te verjongen en te egaliseren. Deze stand is niet alleen bedacht om rimpels en lijnen te vervagen, maar ook om wallen onder de ogen mee te verminderen. Tevens worden grove poriën verkleind, waardoor de huid egaler wordt en make-up mooier aangebracht kan worden. De koude stand is bovendien een welkome oplossing bij hoofdpijn en spierspanning. Óók deze stand kan je instellen in combinatie met sonische vibraties. De trillingen versterken het effect van de kou die wordt afgegeven op de huid.

Specificaties

Kenmerken
Draadloos Ja
Waterproof Nee
Timer Ja
Prestatie
Aantal standen 3
Type borstel Vibrerend
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Medisana spiegel CM840
46,-

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie