Medisana bloeddrukmeter BU 570 (Wit)

0 reviews

Medisana bloeddrukmeter BU 570 (Wit)

45,95
Online nog 2 op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd

Productinformatie

De bovenarm-bloeddrukmeter BU 570 is ideaal voor een snelle en nauwkeurige meting van de bloeddruk aan de bovenarm en is een betrouwbaar hulpmiddel voor de regelmatige controle van de bloeddruk. Daarnaast met het apparaat ook of er sprake is van een onregelmatige hartslag. Het gecertificeerde medische product biedt twee gebruikers elk 60 geheugenplaatsen, over de drie laatste metingen berekent de bloeddrukmeter het gemiddelde.

Inflating-technologie

De Inflating-technologie biedt snellere meetresultaten. Tijdens het oppompen van de manchet start de meting direct. Daarna bekijk je de uitslag van de meeting via de display af.

Eenvoudig gebruik

Het overzichtelijke en makkelijk te lezen display zorgt voor eenvoudig gebruik. Je leest onder andere de datum en tijd van de meting af. Daarnaast kun je direct zien of de bloeddruk zich in de gevarenzone bevindt, dankzij de kleurenschaal indicatie volgens de richtlijnen van de World Health Organization (WHO): van groen (normaal) tot rood (te hoog). Display heeft bovendien extra grote cijfers voor gemakkelijk aflezen van de resultaten.

Connect met VitaDock+App en Bluetooth

Je verbind de bloedrukmeter via Bluetooth met de VitaDock+ App. Met de VitaDock+ App voor iOS en Android, kunnen alle vitale en gezondheidsgegevens op elk moment en overal worden gecontroleerd. Als gebruiker kan je elke waarde aanvullen met opmerkingen. Je kan ook extra grafieken en evaluaties zien. Hierdoor wordt jouw persoonlijke gezondheidsmanagement goed bijgehouden.

Specificaties

Technische details
Datum registratie Ja
Manchet grootte 220 - 420 cm
Berekening gemiddelde druk Ja
Systolische (boven) druk Ja
Diastolische (onder) druk Ja
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door BCC
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Chat open