Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek binnenkort eenvoudig online je tijdslot op BCC.nl!

Cresta bloeddrukmeter BPM820

Cresta bloeddrukmeter BPM820

59,99
Nog 3 op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Het is bekend dat de bloeddruk gedurende de dag en de nacht schommelt. Om een goed beeld van jouw bloeddrukwaarde te krijgen raden wij je aan jouw bloeddruk een aantal keren per dag thuis te meten. De kwalitatieve – en nauwkeurige bloeddrukmeters van Cresta Care kunnen je daarbij helpen, Cresta Care is de trendsetter in de digitale bloeddruk meet technologie en sinds 1983 op de markt met digitale bloeddrukmeters. De Cresta Care BPM820 meet de bovendruk, de onderdruk, de hartslag en heeft een indicatie voor een onregelmatige hartslag (IHB). In het display wordt de tijd en datum weergegeven.

CAM meetmethode

CAM nauwkeurige klinische meetmethode. Deze technologie is ontwikkeld volgens de gemiddelde berekeningsmethode van klinische verschillen volgens EHS/ANSI/AAMI/ISO 81060-2, waarbij de gemiddelde bloeddrukwaarde wordt verkregen door de drukwaarden die verkregen worden door herhaalde metingen te analyseren en te berekenen, waardoor een beter beeld gevormd wordt van de bloeddrukwaarde van de betreffende persoon.

Eenvoudig en comfortabel

De Cresta Care BPM820 is een bloeddrukmeter, die eenvoudig en comfortabel de bloeddrukmeet op de bovenarm via de meegeleverde manchet. De meting worden snel en volautomatisch verricht en in het geheugen vastgelegd. De Cresta Care BPM820 is voorzien van een extra groot display met bloeddruk indicatie volgens de wereld gezondheidsorganisatie (WHO) maatstaf. De balk loopt van groen naar rood en geeft aan in welke categorie jouw bloeddruk valt, eenvoudig en simpel. In de bloeddrukmeter is en handig opberg vak aanwezig waarin je de manchet kunt opbergen, zodat je deze altijd direct bij de hand heeft.

Specificaties

Technische details
Soort Bloeddrukmeter
Aantal gebruikers 2 gebruiker(s)
Manchet grootte 32 cm
Systolische (boven) druk Ja
Diastolische (onder) druk Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie