Medisana bloeddrukmeter BU 530 Connect

4 | 1 review

Medisana bloeddrukmeter BU 530 Connect

42,89
Thuis bezorgen: Online op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Productinformatie

Met de BU 530 Connect van Medisana krijg je grip op je gezondheid. De bloeddrukmeter geeft je niet alleen snel en nauwkeurig resultaten, via de bijbehorende app krijg je bovendien inzicht in het effect van je levensstijl op je bloeddruk.

Betrouwbaar meten

De Medisana bovenarmbloeddrukmeter BU 530 Connect is een gecertificeerd medisch product. Het apparaat zorgt ervoor dat je zelf snel een betrouwbare meting kunt doen. Ook als je een bloeddruk hebt die sterk wisselt of lijdt aan hartritmestoornissen zorgt de BU 530 Connect voor een nauwkeurige meting. De meter is voorzien van aritmie herkenning en 3-MAM technologie, waarbij het gemiddelde van de laatste drie metingen wordt weergegeven.

Conrole over je bloeddruk

Het grote pluspunt aan deze bloeddrukmeter is de mogelijkheid om het apparaat te koppelen aan je mobiele telefoon. Dat helpt je om waardevolle informatie uit je metingen te halen. Op je smartphone installeer je de Vitadock+ app die via Bluetooth Smart een veilige link met je bloeddrukmeter legt. In de app zie je het verloop van je bloeddruk over tijd, weergegeven in duidelijke grafieken. Zo heb je niet alleen inzicht in je bloeddruk, maar kun je deze ook zelf managen om controle over je gezondheid te krijgen.

Maximale gebruiksvriendelijkheid

De BU 530 Connect is heel eenvoudig in gebruik. Met een druk op de knop start je de meting nadat je het machet om je bovenarm hebt bevestigd. Je ziet je meetresultaten extra snel op het schermp verschijnen dankzij de moderne inflatingtechnologie. Het display toont bovendruk, onderdruk en hartslag in extra grote cijfers voor maximale leesbaarheid. Een overzichtelijke kleurcodering vergelijkt je resultaten direct met de normen die de Wereldgezondheidsorganisatie stelt. Twee gebruikers kunnen beide 120 opslagplaatsen innemen. Ook een gastmeting is mogelijk, waarbij de waarden niet worden opgeslagen.

Op zoek naar een bloeddrukmeter die je meer biedt dan alleen een meting? De BU 530 Connect zorgt voor snelle, nauwkeurige resultaten die worden gesynchroniseerd naar de Vitadock+ app. Duidelijke grafieken geven inzicht in het verloop van je bloeddruk over tijd. Zo meet je je bloeddruk niet alleen, maar kun je deze ook managen.

Specificaties

Technische details
Manchet grootte 22 - 36 cm
Berekening gemiddelde druk Ja
Meeteenheid mmHg
Beeldscherm
Beeldscherm type LCD
Accu/Batterij
Ondersteund aantal accu's/batterijen 4
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews