Medisana bloeddrukmeter SL 100

Medisana bloeddrukmeter SL 100

69,90 59,-
10,90 voordeel
Thuis bezorgen: Momenteel niet beschikbaar voor bezorging
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 63 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

Deze compacte zwarte polsbloeddrukmeter van Medisana meet de waarden van je bloeddruk niet alleen zeer nauwkeurig, maar ook nog eens sneller meet dankzij de unieke Inflate-technologie.

Volautomatische bloeddrukmeter voor de bovenarm

De Medisana SL 100 is een compacte bloeddrukmeter die klinisch is getest en gevalideerd. Je hoeft hem alleen maar op je bovenarm te plaatsen, waarna hij volautomatisch en zeer nauwkeurig de waarde van je bloeddruk meet. De SL 100 geeft ook een waarschuwing bij mogelijke hartritmestoornissen. De Inflate-technologie begint al tijdens het oppompen van het manchet met het meten van je bloeddruk, waardoor je resultaten sneller ziet dan bij traditionele bloeddrukmeters. De uitkomst van de meting wordt in extra grote cijfers weergegeven op het heldere lcd-scherm, dat voorzien is van een blauwe achtergrondverlichting. Doordat de SL 100 ook een handige stoplichtindicatie heeft, zie je in één keer hoe goed je bloeddruk is (in groen, oranje of rood). De ingebouwde accu maakt het mogelijk om de meter ook te gebruiken als er geen stopcontact in de buurt is. Standaard krijg je drie jaar garantie op deze zwarte polsbloeddrukmeter van Medisana.

Eenvoudig gegevens delen via bluetooth

De Medisana SL 100 neem je overal mee naartoe en heeft handige mogelijkheden om je metingen eenvoudig op te slaan en te delen:

  • Licht en compact: deze bloeddrukmeter is maar acht centimeter lang, nog geen zeven centimeter breed en iets meer dan een centimeter hoog. De Medisana SL 100 weegt bovendien slechts 100 gram, wat betekent dat je hem overal gemakkelijk overal mee naartoe neemt
  • .
  • Met handige bluetooth-functie: de ingebouwde bluetooth maakt het mogelijk om de Medisana SL 100 te koppelen met het online VitaDock platform of de VitaDock app, en zo je meest recente bloeddrukgegevens te delen met de huisarts of met familieleden.
  • Geheugenruimte voor 500 metingen van twee personen: in het geheugen van deze polsbloeddrukmeter is er genoeg ruimte om van twee personen elk 500 metingen op te slaan.
  • Met heldere Nederlandstalige gebruiksaanwijzing: in de meegeleverde Nederlandstalige gebruiksaanwijzing wordt helder uitgelegd hoe je deze bloeddrukmeter moet gebruiken en wat optimale bloeddrukwaardes zijn.

Door zijn ingebouwde accu, compacte afmetingen en beperkte gewicht kun je de Medisana SL 100 overal gebruiken om nauwkeurig en snel je bloeddruk te meten.

Specificaties

Technische details
Soort Automatisch
Aantal gebruikers 2 gebruiker(s)
Manchet grootte 14 - 19.5 cm
Berekening gemiddelde druk Ja
Hartslagmeting Ja
Geheugenfunctie Ja
Plaatsingsmogelijkheden Pols
Beeldscherm
Beeldscherm type Digitaal
Energie
Accu/batterij type Ingebouwde accu
Accu/Batterij voltage 3.7 V
Gewicht en omvang
Hoogte 17 cm
Breedte 80 cm
Diepte 65 cm
Gewicht 150 g
Productdetails
EAN 4015588794513
Merk Medisana
Type SL 100

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 4,5 (6883 beoordelingen)