Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek binnenkort eenvoudig online je tijdslot op BCC.nl!

Medisana pulsoximeter PM 100

Medisana pulsoximeter PM 100

49,99
Thuis bezorgen: Op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Met de Medisana pulsoximeter PM 100 meet je eenvoudig je zuurstofverzadiging in het bloed en hartslag. Zo ben je altijd op de hoogte van je conditie, of je nu thuis, onderweg of aan het sporten bent. Iedereen weet hoe belangrijk het is om een goede lichaamsconditie te hebben. Van de vele hulpmiddelen die er zijn om je conditie te meten, is de Medisana 79455 PM 100 pulsoximeter wel een heel handige: hij meet zowel je zuurstofverzadiging in het bloed als je hartslag, misschien wel de twee belangrijkste graadmeters voor je conditie. Door zijn kleine formaat stop je hem zo in je jaszak of tas, en na de meting kun je de uitslagen op meerdere manieren aflezen van het heldere OLED-display. Het is maar net wat je het beste bevalt.

Eenvoudig bedieningsgemak

De gecertificeerde Medisana pulsoximeter PM 100 is voor iedereen heel eenvoudig te bedienen. Als je de knoppen aan de zijkant indrukt, dan verschijnt er een openingwaar je je vinger in kunt steken. Als je je vinger in het apparaatje hebt gestoken, druk je op de startknop die naast het OLED-display zit. Het display licht meteen op en vervolgens begint de meting. Na de meting zie je links in het display de zuurstofverzadiging in je bloed aangegeven in procenten. Rechts zie je je polsfrequentie, dus je hartslag. Met de startknop kun je kiezen uit vier verschillende weergaven in de vorm van balkjes of golfjes.

De helderheid van het tweekleurige OLED-display kun je in tien stappen instellen en de cijfers zijn goed leesbaar, ook voor oudere ogen. Met de draaglus heb je de meter altijd bij de hand tijdens het sporten. Let er wel op dat het slechts een meetinstrument is. Als je twijfelt over je zuurstofverzadiging of hartslag, ga dan langs de huisarts. Maar ongeacht of je problemen hebt met je conditie, met de Medisana pulsoximeter PM 100 ben je overal en altijd op de hoogte!

Specificaties

Technische details
Soort Hartslag en de zuurstofverzadiging
Hartslagmeting Ja
Plaatsingsmogelijkheden Vinger
Beeldscherm
Beeldscherm type OLED
Verpakking
Batterijen meegeleverd Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie