Coronavirus: de gevolgen voor je bestelling, installatie of winkelbezoek? Lees meer

Medisana daglichtbril DG 100

Medisana daglichtbril DG 100

153,99
Nog 1 op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 8,9 van onze klanten

Productinformatie

Nu 21 dagen uitproberen!

Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020

Lees meer

Deze energieverhogende daglichtbril van Medisana heeft een positief effect op de energiebalans. Helpt om symptomen van seizoensgebonden vermoeidheid te voorkomen.

Voel je energieker

Behoor jij tot één van de honderdduizend Nederlanders die tijdens de herfst, winter en vroege voorjaar last heeft van een zogenaamde winterblues of winterdip? Veelvoorkomende gezondheidsklachten zijn onder andere moeilijk op gang komen, een vermoeid gevoel en soms humeurig. Door het lage energieniveau neemt ook de trek in koolhydraatrijkvoedsel toe met gewichtstoename als mogelijk gevolg. Lichttherapie bestrijdt de symptomen van een winterblues en zorgt voor een vitaler en energieker gevoel en een positief effect op je hongergevoel.

Positieve effecten lichttherapie

Bij Medisana zijn we al jaren overtuigd van de positieve effecten van lichttherapie! In het assortiment zijn al heel wat lichtpuntjes verschenen en met de daglichtbril brengen we jou de grootste innovatie op lichttherapie gebied. De bril brengt het licht in een compacte en lichtgewicht vorm naar je toe, waardoor je tijdens je dagelijkse bezigheden van de lichttherapie kunt genieten. Twee vliegen in één klap, waardoor je ook nog eens tijd bespaart. De bril 30 minuten dragen in de ochtend voor de duur van 5 tot 10 dagen is voldoende om de winterblues de baas te blijven. Steken de symptomen weer de kop op, dan herhaal je het kuurtje voor 5 tot 10 dagen gewoon!

Voordelen daglichtbril

Er zijn een paar grote voordelen van de innovatieve daglichtbril ten opzichte van de traditionele lichtbak. Je draagt de bril tijdens je dagelijkse bezigheden en je bespaart dus tijd. Batterij gaat tot wel 2 uur mee en is eenvoudig op te laden via USB- aansluiting. De daglichtbril is ook ideaal te gebruiken als je nachtdiensten werkt en helpt bij het voorkomen van jetlag. Door het licht toe te voegen op de momenten dat je wakker moet blijven en meer energie nodig hebt, worden ook de prestaties verbeterd.

Gebruik door topsporters

Vele Olympische- en andere topsporters gingen al voor in het gebruik van daglichtbril. Zij gebruiken de bril om hun sportprestaties naar een topniveau te brengen en op elk gewenst moment van de dag en zelfs de nacht optimaal te presenteren. Haal ook het beste uit jezelf en ga met volle energie de winter door!

Accessoires

Medisana spiegel CM840
39,-

Specificaties

Technische details
Soort lamp LED
Kleur
Kleur van het product Grijs
Gewicht en omvang
Gewicht 41 g
Diepte 17 cm
Breedte 15 cm
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door BCC
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie
Top