Medisana HM 858

Medisana HM 858

43,99
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 63 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

HM 858 Handmassage apparaat

Dit zeer complete apparaat behandelt uw spieren namelijk op twee verschillende manieren: het HM 858 vibratiemassage-apparaat beschikt niet alleen over een heerlijke vibratiemassage, maar desgewenst kunt u ook de roodlicht-warmtefunctie erbij inschakelen.

De vibratiemassage zorgt voor het losmaken van de spieren, het stimuleert de bloedsomloop en ontspant de vastzittende spieren. Door de extra bloedcirculatie worden spierherstellende stoffen sneller aangevoerd en afvalstoffen afgevoerd. De intensiteit van de vibratiemassage is geheel traploos instelbaar met een draaischijf. De optionele warmte zorgt voor een aangenaam warm gevoel waarbij de bloedcirculatie nog een extra stimulans krijgt.

Het ergonomisch vormgegeven HM 858 vibratiemassage-apparaat is groot genoeg om de moeilijk bereikbare plekjes op de rug te kunnen masseren of zelfs te laten masseren. Met behulp van de meegeleverde opzetstukken voor puntmassage en acupressuur kunt u dezelfde druk zoals bij een professionele punt- of acupressuurmassage uitoefenen.

 

Specificaties

Technische details
Soort Handmassage
Correct gebruik Rug, Been
Aantal automatische programma's 1
Verstelbare intensiteit Ja
Beheerfuncties
Afstandsbediening Nee
Energie
Type stroombron Lichtnet
Productdetails
EAN 4015588882920
Merk Medisana
Type HM 858

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 4,5 (6883 beoordelingen)