Medisana spierstimulatie EMS

39,90
Nog 1 op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

EMS body trainer

De veelzijdige Medisana EMS body trainer maakt gebruik van onderhuidse elektrische spierstimulatie voor verschillende toepassingen: zo bevordert hij doorbloeding, ontspant verkrampte spieren en helpt bij de opbouw van spiermassa. 

Hoe werkt de EMS body trainer?

Elektro Musculaire Stimulatie (EMS) staat voor trainen met weerstand, zonder zware gewichten. Ons lichaam stuurt zelf elke dag miljoenen elektrische signaaltjes via het zenuwstelsel naar de spieren. Deze signaaltjes zijn nodig om de staat van de spieren te bepalen, een spier aan te spannen en bewegingen te maken. EMS training maakt ook gebruik van dit systeem door via elektroden signaaltjes naar je spieren en zenuwen te sturen met als doel deze te trainen.

De EMS heeft een compleet trainingsprogramma dat bestaat uit: massage, acupunctuur, klopmassage en een combinatie van de verschillende massages om buik, armen en benen te trainen. De elektroden brengt u op de huid aan en deze stimuleren het gekozen gebied naargelang het gekozen programma. U kunt kiezen uit 15 intensiteiten. Daarnaast is dit compacte apparaat voorzien van automatische uitschakeling na 23 minuten.

De EMS body trainer wordt standaard geleverd met drie controllers met een pad voor de buik, twee pads voor de bovenarmen en –benen en batterijen.

Specificaties

Technische details
Soort Elektrische spierstimulatie
Plaatsingsmogelijkheden Buik, armen, benen
Aantal intensiteitsniveaus 15
Behandelingsduur 23 min
Energie
Accu/batterij type CR 2032
Accu/Batterij voltage 3 V
Productdetails
EAN 4015588795244
Merk Medisana
Type EMS

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (6339 beoordelingen)