Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Revitive bloedcirculatie apparaat MEDIC PLUS

Revitive bloedcirculatie apparaat MEDIC PLUS

289,-
Thuis bezorgen: Online op voorraad
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

Revitive Medic Plus

Krachtig en doeltreffend, inclusief het gepatenteerde IsoRocker-systeem.

Revitive kan het volgende voor u doen:
• Pijn in benen en voeten verminderen
• Zwellingen in voeten en enkels verminderen
• Verlichting bieden bij vermoeide en pijnlijke benen en voeten en bij kramp
• De beenspieren versterken
• De bloedsomloop actief verbeteren
 

99 intensiteitsniveaus

Met 99 intensiteitsniveaus kan Revitive Medic Plus aan een groot aantal verschillende bloedsomloopproblemen worden aangepast. Dit grote bereik van de intensiteitsniveaus zorgt ervoor dat Revitive Medic Plus geschikt is voor iedereen, inclusief personen met bepaalde medische aandoeningen en personen met een slechte bloedsomloop.
 

Stimulatie met 15 golfvormen

Om te voorkomen dat spieren steeds dezelfde beweging maken (spieren beginnen minder doeltreffend samen te trekken als ze herhaaldelijk hetzelfde doen), stimuleren deze golfvormen, elk met een ander patroon, de spieren optimaal gedurende elke sessie.
 

Brede puls-golfvormen

Onze laatste technologische doorbraak ter verbetering van de bloedsomloop. Deze golfvormen zorgen voor een aangenamere stimulatie.
 

Zonder medicatie

Door het gebruik van klinisch bewezen elektrische spierstimulatie biedt Revitive een manier om zonder medicijnen de bloedsomloop te verbeteren en ongemak te verlichten.
 

Revitive afstandsbediening

Voor meer gebruiksgemak kan de Revitive Medic Plus met de afstandsbediening worden bediend. Het apparaat kan ook met de hand bediend worden.
 

Elektroden

Pijn doet zich niet alleen in de benen en voeten voor. Daarom wordt Revitive Medic Plus geleverd met een paar elektroden om andere delen van het lichaam te behandelen, zoals de rug, schouders en armen.
 

Draadloze vrijheid

Gebruik Revitive Medic Plus overal, zelfs buiten en op vakantie. Revitive Medic Plus is oplaadbaar voor extra vrijheid, dus een stopcontact is niet nodig tijdens gebruik. Geen onhandige kabels meer of in een oncomfortabele stoel moeten zitten, alleen om in de buurt van een stopcontact te zijn. Het apparaat kan ook worden gebruikt terwijl het is aangesloten op het lichtnet.

Nieuw geavanceerd 20º IsoRocker-systeem

Het nieuwe geavanceerde IsoRocker-systeem maakt een groter bewegingsbereik van het enkelgewricht mogelijk om een hiel-teen beweging te maken terwijl de beenspieren samentrekken en ontspannen. Deze kantelbeweging laat het enkelgewricht bewegen zonder onnodige druk op de benen en voeten te plaatsen.
 

Instelbare timer

De timer van de Revitive Medic Plus kan op 1-60 minuten worden ingesteld. U kunt de tijdsduur langer of korter instellen of een paar minuten aan uw dagelijkse sessie toevoegen, bijvoorbeeld als u de sessie moest onderbreken omdat er iemand aanbelde!

Let op

REVITIVE is niet geschikt voor de volgende personen: gebruikers van een elektrisch implantaat zoals een pacemaker of AICD, personen met symptomen van diep-veneuze trombose (DVT) of zwangere vrouwen.

Specificaties

Technische details
Aantal pulse-golfvormen 15
Aantal intensiteitsniveaus 99
Brede pulse-golfvormen Ja
Variabele hellingshoek Ja
Behandelingsduur 60 min
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door DHL
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Gespreid betalen met krediet