Silk'n vetvermindering apparaat Lipo

Silk'n vetvermindering apparaat Lipo

499,-
Thuis bezorgen: Momenteel niet beschikbaar voor bezorging
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 63 winkels
 • We krijgen een 8.9 van onze klanten
 • Betaal zoals jij wilt: direct of achteraf
of 24,- per maand (bij 24 maanden)*
Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld
Bekijk hier de voorwaarden en kosten

Productinformatie

Overtollig vet kwijtraken zonder cosmetische ingreep

Zouden we dat overtollige vet niet kunnen verminderen zonder medische ingreep en zonder pijn en bijwerkingen? Een betaalbaar apparaat voor thuisgebruik, dat zou pas mooi zijn. En dat is precies wat Silk'n Lipo is!

Silk'n Lipo: een revolutionair apparaat

Silk'n Lipo combineert twee technologieën in één apparaat voor gerichte vetreductie: LLLT en EMS. Van beide technologieën zijn de werking en de veiligheid klinisch bewezen. Silk'n Lipo vermindert overtollig vet en traint en verstevigt tegelijk de onderliggende spieren. Je kunt Silk'n Lipo gebruiken voor de buik, maar ook voor taille, dijen, billen en bovenarmen. Je ontvangt 3 riemen: S = 43 cm, M = 68 cm en L = 118 cm.

Behandeling met Silk'n Lipo

 • Laad de behandelingseenheden op voordat je begint met een behandeling met Silk'n Lipo.
 • Bevochtig de kussentjes en leg ze elk op een behandelingseenheid.
 • Verbind de behandelingseenheden met elkaar en met de gordel en breng deze aan op of om het gebied dat u wilt behandelen. Zorg dat er goed contact is tussen de behandelingseenheden en jouw huid en dat de gordel goed vastzit.
 • Druk op de knop ON. De laserdioden gaan rood gloeien.
 • Stel het EMS-energieniveau in met de knoppen + en – . Gebruik het hoogste niveau dat nog prettig voelt.
 • Behandelplan:
  • Behandel elk gedeelte gedurende 15 minuten.
  • Gebruik het niet meer dan drie keer per week op de gedeelten van het lichaam die je wilt behandelen.

Toelichting Low Level Laser Therapy (LLLT)

Bij de Low Level Laser Therapy (LLLT ofwel laagvermogende-lasertherapie), zoals toegepast in Silk’n Lipo, wordt laser van een bepaalde golflengte gebruikt. Doelwit zijn adipocyten (vetcellen), waarvan de celmembranen worden geperforeerd zodat de vetcellen gaan 'lekken'. Bij herhaaldelijke toepassing worden de vetcellen op den duur kleiner. Dit leidt tot verlies van overtollig vet in het behandelgebied en tot verlies van centimeters. LLLT doet geen pijn. De therapie is veilig en niet-invasief en heeft geen negatieve bijwerkingen. Bovendien, in tegenstelling tot invasieve behandelingen zoals liposuctie, hoef je niet onder narcose tijdens een LLLT-behandeling. LLLT is een uitstekende, betrouwbare methode om de omvang van vetcellen te verminderen.

Extra uitleg over: Electrical Muscle Stimulation (EMS)

Om de vetzuren snel uit het lichaam te verwijderen, combineert Silk'n Lipo LLLT met Electrical Muscle Stimulation (EMS ofwel elektrische spierstimulatie). Bij EMS worden via elektroden op de huid, elektrische pulsen naar het lichaam gestuurd, waardoor spieractiviteit in het behandelgebied op gang komt. Spieractiviteit draagt bij aan spierversteviging en aan snellere bloedcirculatie en lymfatische activiteit. EMS stimuleert de lichamelijke processen voor afvoer van afvalstoffen, inclusief het vetmateriaal dat uit de geperforeerde vetcellen lekt. Deze technologie is klinisch getest en geeft goede resultaten. De twee technologieën vullen elkaar perfect aan: LLLT zorgt ervoor dat de vetzuren uit de vetcellen lekken en EMS zorgt ervoor dat de vetzuren vervolgens uit het lichaam worden afgevoerd. Je kunt aan dit proces bijdragen door voor en na de behandeling veel water te drinken.

Specificaties

Gewicht en omvang
Gewicht 300 g
Productdetails
EAN 8712856056514
Merk Silk'n
Type LIPO

Product reviews

Gespreid betalen met krediet

Als je bij BCC gebruik maakt van Gespreid betalen met krediet, dan sluit je een overeenkomst af met Wehkamp Finance B.V. De limiet van je kredietovereenkomst wordt geregistreerd bij BKR als deze hoger is dan 250,-. BCC treedt op als verbonden bemiddelaar. In de tabel vind je enkele voorbeelden van het kredietbedrag en het maandbedrag dat je daarbij betaalt. Je maandbedrag (standaard 2% van je saldo, minimaal € 8,-) en looptijd kun je eenvoudig op Mijn Wehkamp aanpassen naar jouw voorkeur. Het is altijd mogelijk om eerder, zonder extra kosten, af te lossen. Voordat je een krediet afsluit, informeert Wehkamp Finance je over de voorwaarden en de totale kosten van het krediet. Wellicht sluit een andere betaalmogelijkheid beter aan op je behoeften.

Wil je kijken of je in aanmerking komt? Kies dan in je winkelmandje voor de betaaloptie “Gespreid betalen”. Lees meer informatie over gespreid betalen.

Rekenvoorbeelden gespreid betalen met krediet

Hieronder zie je de totale kosten bij verschillende bedragen en looptijden.

Totale kredietbedrag Duur van de overeenkomst JKP/debetrente (variabel) Termijnbedrag per maand Slottermijn Totaal te betalen
bedrag
€ 500 6 maanden 14% € 87 € 83,40 € 518,40
€ 1.000 6 maanden 14% € 173 € 171,91 € 1.036,91
€ 250 24 maanden 14% € 12 € 9,33 € 285,33
€ 500 24 maanden 14% € 24 € 18,66 € 570,66
€ 1.000 24 maanden 14% € 48 € 37,33 € 1.141,33
€ 2.500 24 maanden 14% € 120 € 93,32 € 2.853,32
JKP: Jaarlijks kostenpercentage

Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld
Top

Beoordeling door klanten: 4,5 uit 5 (6883 beoordelingen)