Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Silk'n automatische krultang AutoTwist

Silk'n automatische krultang AutoTwist

99,95
Thuis bezorgen: Online op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Maak de perfecte krul met deze automatische krultang van Silk’n. In een handomdraai heb je een bos vol krullen zonder hier teveel moeite voor te doen! Dankzij de 3D Smart Curling-technologie worden uw haarlokken automatisch rond de keramische staaf met toermalijncoating gedraaid zonder deze te laten pluizen of het te beschadigen. De krultang is geschikt voor elk haartype en schakelt na 30 minuten automatisch uit.

3D Smart Curling-technologie

De 3D Smart Curling-technologie is ideaal als je niet veel tijd hebt, maar wel een bos vol krullen wilt. De technologie gebruikt autorotatie, toermalijn en ionen. Het haar wordt vanuit alle kanten geleidelijk verwarmend. Daarnaast zorgt de ultragladde staaf met toermalijncoating ervoor dat je haar niet beschadigt of vast komt te zitten. Ideaal is de Autostop functie, deze detecteert als je teveel haar in één keer gebruikt en stopt dan automatisch.

Vier temperatuurinstellingen

De krultang is uitgerust met vier temperatuurinstellingen, van 150 tot 210 °C. Je schakelt de krultang in en 90 seconden later is het apparaat opgewarmd tot 150°C. Daarnaast biedt de automatische krultang 2 krulrichtingen - links of rechts - om je haar naar binnen of naar buiten te krullen. De curl ready timer waarschuwt je daarnaast de krul klaar is.

Juiste bescherming voor het haar

Om jouw haar zo min mogelijk te beschadigen maakt de krultang gebruik van de slimme warmte-isolerende functie. De dubbelwandige behuizing zorgt ervoor dat de krulkamer de ideale temperatuur heeft en biedt extra bescherming. De behuizing blijft bovendien koel, zodat je je tijdens het gebruik niet kunt verbranden. Hetzelfde geldt voor de cool tip op de staaf, waaraan je de krultang kunt vasthouden tijdens het in model brengen van jouw haar.

Specificaties

Technische details
Keramisch verwarmingssysteem Ja
Aantal temperatuurstanden 4
Hanging loop Ja
Ionic functie Ja
Energie
Vermogen 33 W
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie