Oral-B elektrische tandenborstel Pro 2 2900 Duo (Zwart)

4.3 | 14 reviews
Oral-B elektrische tandenborstel Pro 2 2900 Duo (Zwart)

Uit het assortiment

Oral-B elektrische tandenborstel Pro 2 2900 Duo (Zwart)

Dit product is uit het assortiment

Plus- en minpunten

  • Pluspunt: Timer voor 30 seconden per gebitselementen.
  • Pluspunt: Poetsdruksensor voorkomt beschadiging tijdens het poetsen.
  • Pluspunt: Verschillende opzetstukken te gebruiken voor je tandenborstel.
  • Minpunt: Er is maar 1 laadunit aanwezig voor beide tandenborstels.

Productinformatie

Ervaar de Oral-B PRO 2 van het nummer één aanbevolen merk door tandartsen wereldwijd. Het slanke handvat van de 2900 elektrische tandenborstel helpt je poetsen zoals je tandarts dat aanbeveelt: Het helpt je 2 minuten poetsen met de professionele timer en meldt je om de 30 seconden dat je een ander gebied moet poetsen. Jij beweegt de borstel gewoon in je mond en de unieke, ronde kop van Oral-B doet de rest.

100% meer tandplak verwijdering

Hij verwijdert tot 100% meer plak dan een gewone handtandenborstel voor gezonder tandvlees en maakt je glimlach witter vanaf de eerste poetsdag door oppervlaktevlekken te verwijderen. Bovendien helpt de tandenborstel je delicate tandvlees beschermen met zijn drukcontroletechnologie die de poetssnelheid vermindert en je waarschuwt als je te hard poetst. De Oral-B PRO 2 2900 tandenborstel met zijn poetsdruksensor is onmisbaar voor iedereen die naar een elektrische tandenborstel wil overschakelen en zijn mondgezondheid wil verbeteren. Geen wonder dat Oral-B het nummer één aanbevolen merk door tandartsen wereldwijd is.

Vervangende opzetborstels

Alle volgende vervangende opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B PRO 2 2900 oplaadbare elektrische tandenborstel: CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

Specificaties

Technische details
Druksensor Ja
Twee minuten timer Ja
Dertig seconden timer Ja
Aantal poetsstanden 2
Poetsstanden Dagelijkse verzorging, Delicaat
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open