Silk'n ontharingsapparaat Jewel XL

99,- 89,-
10,- voordeel
Direct leverbaar Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
 • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

Silk’n Jewel XL: Moeiteloos permanent ontharen Altijd een zijdezachte huid

Scheren, epileren of harsen zijn methodes om ongewenste haartjes te verwijderen. Maar haartjes komen snel terug en de huid raakt vaak pijnlijk geïrriteerd. Ontdek een geheel andere manier van ontharen met Silk’n Jewel XL. Dit ontharingsapparaat werkt met lichtflitsen en zorgt ervoor dat haartjes pijnloos en zonder irritatie verwijderd worden. Bovendien beschikt Jewel XL over een nieuwe functie die ervoor zorgt dat je veel minder tijd kwijt bent aan ontharen. Hierdoor kun je veel sneller genieten van een zijdezachte huid!

Silk’n Jewel XL voordelen:

 • Permanent ontharen met HPL technologie, klinisch bewezen en gepatenteerd
 • Touch&Glide technologie: sneller ontharen dankzij automatisch lichtflitssysteem
 • Geschikt voor het hele lichaam en het gezicht
 • Bevat 150.000 lichtflitsen
 • Beschikt over 5 energiestanden
 • Snelheid instelbaar
 • Met huidskleursensor
 • Mag gebruikt worden na het zonnen (energiestand 1)
 • Behandeloppervlak: 3 cm²
 • Gratis Silk’n App voor het plannen van behandelingen

HPL technologie: klinisch bewezen en gepatenteerd

HPL (Home Pulsed Light) technologie wordt al jaren over de hele wereld gebruikt voor het verwijderen van haartjes. Deze technologie is getest, waarbij vooraanstaande dermatologen de technologie zien als een veilige, gemakkelijke en effectieve manier die in een typische thuisomgeving gebruikt kan worden om mee te ontharen. Het wordt aanbevolen door artsen, is klinisch bewezen en gepatenteerd en is goedgekeurd door het FDA (Food and Drug Administration) in de Verenigde Staten.

Nieuw: Touch&Glide technologie voor sneller ontharen

Silk’n Jewel XL heeft een geheel ander design dan soortgelijke lichtontharingsapparaten op de markt. Er zit namelijk maar één knop op om het apparaat mee aan en uit te schakelen of te wisselen van energiestand. je hoeft dus voortaan geen lichtflitsknop meer in te drukken om een lichtflits af te geven, waardoor jouw ontharingssessies moeiteloos en sneller zullen verlopen. Plaats het apparaat simpelweg op uw huid en Jewel XL geeft automatisch een lichtflits af. je kunt ervoor kiezen om kleine gebieden te behandelen door het apparaat van plek naar plek te verplaatsen. Of het apparaat over grotere gebieden te laten glijden, zodat je in een mum van tijd klaar bent.

150.000 lichtflitsen voor lichaam en gezicht

Met Silk’n Jewel XL hoeft je zich geen zorgen te maken over bijkomende kosten, zoals navullampen. Jewel XL beschikt namelijk over 150.000 lichtflitsen die heel lang mee gaan. Navullampen zijn daarom niet nodig, waardoor je voordeliger uit bent dan bij andere apparaten op de markt. De 150.000 lichtflitsen zijn genoeg voor complete sessies van het hele lichaam en het gezicht.

5 energiestanden en snelheid instelbaar

Silk’n Jewel XL beschikt over 5 energiestanden, waarbij stand 1 de laagste is. De energiestanden zijn gekoppeld aan de snelheid. Hoe hoger de energiestand, hoe effectiever de behandeling. Op energiestand 1 wordt er per seconde een lichtflits afgegeven, waardoor deze stand het snelste is. Bovendien kunt je deze stand gebruiken wanneer je in de zon bent geweest. Op energiestand 5 wordt er per 3,5 seconde een lichtflits afgegeven. Deze stand is het meest effectief en leidt tot het beste resultaat.

Huidskleursensor om de huid te beschermen

Onze huid bestaat niet uit één egale kleur; sommige plekjes op het lichaam kunnen van nature donkerder zijn of zongebruind. De huidskleursensor waar Silk’n Jewel XL over beschikt, is een veiligheidsmechanisme dat uw huid scant. Wanneer de huid té donker is, wordt er geen lichtflits afgegeven op de hogere energiestanden. In dat geval kunt je gebruikmaken van een lagere stand en uw onthaarsessie voortzetten. Daarnaast bevat Silk’n Jewel XL ook een veiligheidsmechanisme om uw ogen te beschermen. Er wordt enkel een lichtflits afgegeven, wanneer het apparaat in contact is met uw huid en niet wanneer het apparaat in de lucht gericht is.

Gratis Silk’n App om behandelingen mee in te plannen

Er zijn een aantal behandelingen nodig om tot het beste resultaat te komen. Om jouw behandelingen in te plannen en geen enkele te missen, kun je alle behandelingen heel eenvoudig in jouw agenda plannen met de gratis Silk’n App. Door middel van een automatische alert vergeet je nooit een volgende behandeling. Ook beantwoordt de App belangrijke vragen omtrent jouw Silk’n Jewel XL apparaat. Handig en multifunctioneel!

Specificaties

Technische details
Adapter inbegrepen Ja
Levensduur lamp (flitsen) 150000
Aantal intensiteitsniveaus 5
Delen van het gezicht Bovenlip
Kleur van het product Wit
Body attachment area 3 cm²
Lichaamszones Onder- en bovenbenen, armen en bikinilijn
Haarverwijderingstechnologie Home Pulsed Light
Oplaadtijd 0 uur
Productdetails
EAN 8712856055777
Merk Silk'n
Type JEWEL XL

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,7 (6530 beoordelingen)