Sensorwake geurwekker

4 | 1 review
Sensorwake geurwekker

Uit het assortiment

Sensorwake geurwekker

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Goedgehumeurd wakker worden met de geurwekker van Sensorwake

Wakker worden met de geur van verse croissantjes, koffie of de zee. Dat kan toch alleen in het weekend of op vakantie? Niet met de revolutionaire geurwekker van Sensorwake, want daarmee ontwaak je elke dag met je favoriete geur. Goedemorgen!

Tijd voor een goed begin van de dag

In ons brein zijn geheugen en emoties sterk gelinkt aan geuren. Een geur kan je meevoeren naar een herinnering en daarbij bepaalde emoties oproepen. De aroma’s van de Sensorwake zijn allen geselecteerd op het oproepen van positieve emoties en fijne herinneringen. Dankzij de Sensorwake geurwekker wordt je in twee minuten geleidelijk wakker gemaakt met behulp van aangename, herkenbare geuren. Zo wordt je goedgehumeurd en gemotiveerd wakker, klaar voor de nieuwe dag.

Wake up and smell the coffee 

Je kunt kiezen uit zeven verschillende geurcapsules om te ontwaken met de voor jou perfecte geur. Wat dacht je van een zachte zeebries, frisse pepermunt of vers gemaaid gras. Of kies je liever voor warme toast , verse croissantjes of net gezette koffie? Tot slot kun je als echte zoetekauw kiezen voor de geur van echte chocolade. De Sensorwake wordt standaard geleverd met een geurcapsule met toastgeur.

Eén capsule is goed voor 30 wekmomenten met je favoriete geur. De geurmoleculen komen los zonder warmte-elementen en worden alleen door de luchtstroom in de capsule verspreidt. Daardoor blijven de geurmoleculen ongewijzigd en komt de prefecte geur vrij. De geurcapsules worden gemaakt in Frankrijk en voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitseisen voor luchtkwaliteit. Daarom zijn ze de capsules  door REACH, CARB en IFRA gecertificeerd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om schadelijke stoffen. 

Ben je het ook zo zat om elke werkdag weer ruw te worden gewekt door een piepende wekker? Wordt dan vanaf nu wél op een aangename manier wakker met de geurwekker van Sensorwake. 

Specificaties

Radio
DAB+ Nee
Ondersteunde frequentiebanden Nvt
RDS Nee
Klok
Wekker Ja
Technische details
Projectie functie Nee
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews