service garantie overgenomen winkels

Service en garantie op producten die u kocht bij Harense Smid, Mikro-Electro, It's Electronics en Megapool

Op 1 februari 2015 nam BCC een groot deel van de winkels van Harense Smid, Mikro-Electro en It's Electronics over. Kocht u in het verleden een product bij een van deze ketens, en vertoont dit product onverhoopt een defect, dan kunt u voor service en garantie nu terecht bij BCC. Wij bemiddelen graag voor u bij de reparatie, ook voor producten die u in het verleden bij Megapool kocht. Op deze pagina leest u waar u op kunt rekenen.

Service en garantie binnen de wettelijke garantie

Als het defect zich binnen de wettelijke garantie voordoet zullen wij het product dat u bij een van de hierboven genoemde winkels heeft gekocht voor u opsturen naar een erkende reparateur. Als het artikel alleen bij u thuis kan worden gerepareerd, dan zullen wij ervoor zorgen dat er een afspraak wordt gemaakt met een reparateur. Kom langs bij een van onze winkels of neem hiervoor contact op met BCC Customer Service via 020 334 88 88

Service buiten de wettelijke garantie

Buiten de wettelijke garantieperiode zal BCC het artikel op uw verzoek opsturen naar een erkende reparateur. Als het artikel alleen bij u thuis kan worden gerepareerd, dan zullen wij ervoor zorgen dat er een afspraak wordt gemaakt met de reparateur. Bel hiervoor met BCC Customer Service via 020 334 88 88 of kom langs bij een van onze winkels. Houd er wel rekening mee dat aan reparaties buiten de wettelijke garantieperiode kosten verbonden kunnen zijn.

Service-certificaat

Heeft u bij uw aankoop een Service-certificaat of een andere garantieverzekering afgesloten, dan zal BCC ervoor zorgen dat uw artikel ter beoordeling naar de juiste reparatiedienst wordt gestuurd, alwaar zorg gedragen zal worden voor de juiste afhandeling.

Let op: de High Service van BCC is alleen van toepassing op productgroepen die deel uitmaken van het BCC assortiment en is voor aankopen bij It's Electronics uitsluitend van toepassing op producten die werden gekocht bij de door BCC overgenomen winkels in Sliedrecht en Hellevoetsluis en bij de voormalige It's filialen Barendrecht, Dordrecht, Gorinchem, Naaldwijk, Ridderkerk, Schiedam, Vlaardingen en Zwijndrecht.Beoordeling door klanten: 8,7 (4509 beoordelingen)