Persoonlijk & deskundig advies wanneer het jou uitkomt

Onze productspecialisten staan voor je klaar! In de winkel, bij je thuis of op afstand. Of je nou wilt weten wat voor jou de beste oplossing is voor de echte thuisbioscoop-ervaring, hoe je de perfecte thuiswerkplek kunt creëren, of dat je zeker wilt zijn dat je nieuwe inbouwapparaat ook echt gaat passen.

Advies in de winkel

Met zoveel producten en oplossingen waar je uit kan kiezen, kunnen wij ons voorstellen dat je keuzestress krijgt. Laat je daarom adviseren door onze productspecialisten in de winkel. Zij staan voor jou klaar met het beste advies. We bespreken jouw wensen en kijken wat de beste oplossing voor jou is. Zo krijg jij direct een oplossing op maat. Voorkom wachttijden in de winkel en boek online jouw tijdvak bij jouw dichtstbijzijnde BCC winkel.

   Overzicht winkels

Advies bij jou thuis

Via de button maak je een afspraak bij jou thuis. Binnen 2 uur word je teruggebeld door iemand uit de winkel om een afspraak voor thuisadvies te maken.* De productspecialist komt vervolgens bij jou thuis langs voor advies op maat. Middels een tablet kunnen eventueel de passende apparaten getoond worden. Mocht je direct een bestelling willen plaatsen, dan kan dat! Er wordt meteen een aflevermoment afgesproken.Tijdens het bestelproces en na levering blijft de productspecialist jouw aanspreekpunt. Je hebt dus één contactpersoon met wie je alles kunt bespreken. Dat is wel zo prettig.

*Uiteraard houden we ons tijdens het bezoek aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM met betrekking tot COVID-19.

Advies op afstand

Via een video-afspraak

Wil je graag advies van een van onze productspecialisten, maar kom je liever niet naar de winkel? Maak dan een afspraak met een van onze productspecialisten voor een WhatsApp videogesprek. Zo kan je gewoon een moment plannen om face-to-face vragen te stellen aan een specialist van jouw BCC-winkel.

Via livechat

Ook online staan onze productspecialisten voor je klaar. Via de livechat op onze website kun jij direct al je vragen stellen aan onze specialisten in de winkel.

De chat is tijdens openingstijden beschikbaar binnen alle categorieën van producten, op de productpagina’s en in de winkelwagen maar ook op onze klantenservice en de MijnBCC omgeving.

Wanneer al onze specialisten in gesprek zijn zal de chat tijdelijk niet zichtbaar zijn op de website. Zodra er weer een specialist beschikbaar is zal de chat weer aangeboden worden.
Je kunt een livechat starten via de blauwe knop rechts onderaan de pagina.

Benieuwd naar onze andere services?

Naast deskundig advies bieden we ook diverse services aan met betrekking tot bezorgen en vakkundig installeren. We helpen je in de winkel, thuis en op afstand. Ontdek hier wat we allemaal nog meer voor je kunnen betekenen.
Heb je een vraag die geen betrekking op advies heeft? Dan helpen de adviseurs van onze klantenservice je graag verder!