Geniet van een optimaal klimaat in huis met onze split airco units!

Wil jij het ’s zomers lekker koel en ‘s winters heerlijk warm in huis? Dan is een single of multi split airco unit zeker iets voor jou. Naast een aangenaam klimaat geniet je ook nog eens van schone lucht. En dat terwijl je ‘m nauwelijks hoort. Uiteraard komen wij jouw nieuwe split airco unit gratis bij jou thuis installeren.


Waarom een split airco unit van BCC?

 

‘s Zomers koel en ‘s winters warm

 

Altijd de juiste temperatuur? Onze split airco units hebben een eenvoudige bediening met timer of via de app waarmee je het gehele jaar door geniet van een aangenaam binnenklimaat.

 

Schone lucht en ventileren

 

Al onze split airco units zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en filters voor schone en zuivere lucht. De filters verwijderen pollen, stofdeeltjes, en andere vervuiling zoals nare luchtjes of rook.

 

Lage gebruikskosten

 

Een airco een echte energievreter? Dit is niet het geval bij een split airco unit. Een gemiddelde split airco unit is zo’n 40% zuiniger in verbruik dan een mobiele airco unit. Draait jouw split airco unit (2,5 kW) 1 uur, dan verbruikt ‘ie slechts zo’n € 0,14 aan stroom.

 

Fluister stil, zonder afleiding

 

Bij BCC hebben wij voor jou een selectie gemaakt van de stilste split airco units. Onze fluisterstille binnen-units produceren slechts 19dB(A). Het gemiddelde geluidsniveau van onze buiten-units is zo’n 43dB(A). Dit staat ongeveer gelijk aan het geluid van je koelkast.

 

Altijd volledig geïnstalleerd

 

Heb je een nieuwe split airco unit gekocht, dan wil je hier natuurlijk meteen van genieten. Dat snappen wij maar al te goed bij BCC! Jouw nieuwe split airco unit wordt door onze goed opgeleide en F-gassen gecertificeerde monteurs geïnstalleerd.


Ga je voor een single- of multi-split airco unit?

Single-split airco unit

De naam zegt het al; een single-split airco unit bestaat uit één binnen-unit. Deze werkt heel eenvoudig, is duurzaam en koelt erg goed. De binnen-unit zuigt de warme lucht uit de ruimte, koelt deze af en blaast vervolgens heerlijke koele lucht de ruimte in. De buiten-unit zorgt ervoor dat de warme lucht je woning verlaat en buiten terechtkomt. En het mooie is dat dit vrijwel volledig geluidloos gebeurt.

Multi-split airco unit

Wil je graag genieten van een aangenaam klimaat in meerdere ruimtes in je huis? Door het installeren van een multi-split airco unit heb je overal waar jij wil koele of warme lucht. Een multi-split airco bestaat uit meerdere binnen-units die gekoppeld zijn aan één buiten-unit. Je koelt en verwarmt op deze manier heel makkelijk verschillende ruimtes. Bovendien is het airco multi-split systeem door de enkele buitenunit zeer economisch.

Vragen verschillende ruimtes om verschillende soorten of maten airconditioning? Ook dat is geen probleem. De multi-split airco units die binnen worden geplaatst kunnen van elkaar verschillen.

Liever toch persoonlijk split-airco advies? Bezoek dan een BCC vestiging in Beverwijk, Breda, Hengelo, Nijmegen Dukenburg of Zoeterwoude


Wat kan jij van ons verwachten?

Een afspraak inplannen
Heb je een bestelling voor je nieuwe split airco unit geplaatst, dan nemen onze airco specialisten binnen 24 uur telefonisch contact met je op om een installatieafspraak te maken.
   
Samen het werk afstemmen
Op de installatie dag neemt onze installateur de werkzaamheden met je door en kijkt deze samen met jou naar de beste locatie.
   
De installatie
We zijn er nu echt klaar voor! Onze installateur gaat jouw nieuwe split airco unit installeren.
   
De oplevering
Jouw nieuwe split airco unit wordt opgeleverd en je krijgt uiteraard een korte uitleg over de werking. Wel zo fijn!
   
En genieten!
Nu alles werkt kan je gaan genieten van schone lucht, verkoeling in de zomer en verwarming in de winter.