Maak nu een afspraak voor BCC Thuisadvies

Wat kun je verwachten tijdens de afspraak?

  • Persoonlijk & deskundig advies wanneer het jou uitkomt
  • De productspecialist komt bij jou thuis
  • Middels een tablet kunnen passende apparaten getoond worden
  • Direct een bestelling plaatsen? Dat kan!
  • Één contactpersoon gedurende het proces

De wereld wordt steeds digitaler en de apparaten worden steeds slimmer. De perfecte oplossing kan anders zijn dan jij wellicht van te voren had bedacht. Onze productspecialisten komen graag bij jou thuis, om ter plekke jou van het beste advies te voorzien. Samen bespreken we je wensen en kijken wat het beste bij jou past. Zo krijg jij een oplossing op maat en kunnen we samen met jou een product kiezen dat perfect aansluit bij jouw wensen en situatie.


Wat houdt BCC Thuisadvies in?

Gebruik onderstaande knop om een afspraak te maken. De productspecialist komt vervolgens bij jou thuis langs om advies op maat te geven. Daarvoor wordt ook een handig scherm meegenomen waarop gelijk de passende apparaten getoond kunnen worden. Mocht je er direct al uit zijn kan de bestelling geplaatst worden en kan er meteen een aflevermoment afgesproken worden.

Tijdens het bestelproces en na levering blijft de productspecialist jouw aanspreekpunt. Je hebt dus één contactpersoon met wie je alles kunt bespreken. Dat is wel zo prettig.

Voor advies bij jou thuis rekenen we bij het bezoek eenmalig 50 euro. Dit krijg je terug als korting bij besteding vanaf 50,-. Advies bij je thuis is dus eigenlijk GRATIS.

Of je nou wilt weten wat voor jou de beste oplossing is voor de echte thuisbioscoop-ervaring, hoe je de perfecte thuiswerkplek kunt creëren, of dat je zeker wilt zijn dat je nieuwe inbouwapparaat ook echt gaat passen; onze thuisadviseurs staan voor je klaar!