Wat houdt tijdvaklevering in?

Tijdvaklevering biedt verschillende bezorgtijden (of levertijden?) voor grote producten zoals wasmachine, drogers en koelkasten. Je selecteert zelf een tijdvak voor een bezorging die plaatsvindt tussen 08:00 en 22:00. Afhankelijk van de grootte van het tijdvak en het gewenste tijdstip betaal je een vergoeding. Middels tijdvaklevering willen wij je leven makkelijker maken en tegelijkertijd op een duurzame manier te werk gaan. Is er namelijk al een rit bij jou in de buurt gepland? Dan wordt het voordeliger voor jou!


Hoe werkt het?

Je selecteert het product dat je thuis wilt laten bezorgen. Je ziet dan direct welke bezorgtijden (of levertijden?) je hebt. Je hebt de keuze tussen een gratis levering tussen 08:00 en 22:00 of je kan een tijdvak van 4, 2 of 1 uur selecteren. Let op: de kosten per tijdvak kunnen variëren.* Voor producten die via DHL worden bezorgd kan je een tijdvak kiezen tussen 11.00-15.00 of 17.30-21.30.

* De vergoeding is afhankelijk van het door jouw gekozen tijdvak en je adres. Is er namelijk al een rit bij jou in de buurt gepland? Dan wordt het voordeliger voor jou!