Volg je bestelling

Op de dag van levering kun je je bestelling op deze pagina volgen.

De bezorgtijd van grote apparaten die door onze eigen, BCC Bezorgservice worden bezorgd (zoals wasmachines, koelkasten en TV’s groter dan 40″) is de dag van bezorging vanaf 3.00 uur bekendJe kunt de bezorgtijd vanaf dat moment ook per telefoon opvragen via optie 1 in het telefoonmenu.

Wij sturen je omstreeks 7.00 uur een SMS met de bezorgtijd. Let op: dit is niet van toepassing op de bezorging van kleinere pakketten via DHL.

Hoe volg je je bestelling?

Levering via DHL Pakketservice
Als je bestelling wordt bezorgd door de Pakketservice van DHL en het pakket heeft ons magazijn verlaten,dan word je na het invullen van het ordernummer automatisch doorgelinkt naar de Track & Trace pagina van DHL. Daar lees je waar je zending zich bevindt, en wanneer je de bezorger van DHL kunt verwachten.

Levering via de BCC Bezorgservice
Als je bestelling wordt thuisbezorgd door de medewerkers van de BCC Bezorgservice, dan kun je hier op de dag van levering vanaf 3.00 uur het tijdvak opvragen waarbinnen je onze bezorgers kunt verwachten op het door jou opgegeven bezorgadres. Bij BCC werken we met tijdvakken van 2 uur. Het is dus niet nodig om de hele dag thuis te blijven.

Voor meer informatie over de bezorging van bestellingen bij BCC kun je terecht op de pagina Bezorgen en afhalen.