Volg je reparatie

Een van de 6 beloften van BCC is dat wij onze klanten de beste service bieden. Zeker wanneer je te maken hebt met een product dat niet naar behoren functioneert, willen we het je zo gemakkelijk mogelijk maken en vertellen we je graag duidelijk waar je aan toe bent. Wij stellen alles in het werk om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Als je een product ter reparatie bij BCC hebt afgegeven of aangemeld, kun je de status op deze pagina eenvoudig volgen. Het enige wat je hoeft in te vullen is het casenummer van de reparatie en jouw postcode.

Let op:

Heb jij je reparatie na 2 oktober aangemeld? Log dan in met je postcode en huisnummer via deze link.

Voor alle reparaties die voor 2 oktober zijn aangemaakt gelden onderstaande stappen.

Het casenummer van jouw reparatie bestaat uit twee door een streepje gescheiden getallen van in totaal 13 cijfers. Je voert het 6- en het 7-cijferige getal hieronder in twee aparte velden in. Jouw casenummer staat op het afgiftebewijs dat je ontving in de winkel. Je vindt het rechts bovenin, direct onder de streepjescode. Als je voor jouw reparatie gebeld hebt met BCC Customer Service, dan heeft onze medewerker het casenummer telefonisch aan je doorgegeven.

Je reparatie in vijf stappen

Stap 1
Jouw product is bij ons geregistreerd. Als je het in een van onze winkels hebt afgegeven, wordt het gereedgemaakt voor transport. Indien het product bij je thuis moet worden opgehaald, nemen wij contact met je op over de datum waarop dit gebeurt. Ook als er een monteur bij je thuis langskomt, wordt contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Stap 2
Jouw product is onderweg naar de reparateur.

Stap 3
Jouw product is gearriveerd bij de reparateur en wordt in behandeling genomen. Mochten zich tijdens de reparatie bijzonderheden voordoen, dan nemen wij contact met je op.

Stap 4
Jouw product is gerepareerd. Het wordt geretourneerd naar de winkel waar je het hebt afgegeven. Indien het product bij je thuis is opgehaald, dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor bezorging.

Stap 5
De reparatie is afgerond. Het product ligt voor je klaar in jouw BCC winkel. Je kunt het daar binnen de openingstijden van het filiaal afhalen. Vergeet niet om jouw afgiftebewijs mee te nemen!