Smanos wifi alarmsysteem + camera W020+IP6

1 | 1 review

Smanos wifi alarmsysteem + camera W020+IP6

168,96
Online nog 3 op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • Kies je eigen bezorgmoment
 • Of kies uit 1 van de 4000 DHL ServicePoints
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Productinformatie

Het Smanos W020i alarmsysteem heeft een bekroond design en een state-of-the art afwerking. Het systeem past goed in vrijwel elk type interieur. Sluit de W020i aan op je draadloos netwerk, voeg via je smartphone eenvoudig de meegeleverde draadloze sensoren en camera toe en je bent klaar om te beginnen. Onopvallende en eenvoudige beveiliging die gewoon werkt is onbetaalbaar.

Intuïtieve bediening
De Smanos W020i maakt je het leven gemakkelijk met echte 'plug & play' installatie. Plug de stroomkabel in, download de gratis Smanos app (geschikt voor iOS of Android), maak verbinding met je wifi netwerk en voeg de meegeleverde draadloze sensoren en camera toe aan het systeem. Instellingen zoals tijdsduur en volume van de sirene, vertragingstijd voor binnenkomst & vertrek en nog veel meer opties zijn met een paar keer tikken op je smartphone aan te passen. Meerdere gebruikers en meerdere smartphones kunnen tegelijkertijd toegang krijgen tot het systeem.

Zo makkelijk als 1.2.3.
Wie wist dat beveiliging zo sexy kon zijn? De Smanos W020i is een een slim systeem zonder draden of lastige instellingen dat met jouw wensen mee kan groeien. Je kunt later eenvoudig andere accessoires (los verkrijgbaar) aan het systeem toevoegen. Van deur- of raamcontacten en bewegingsmelders tot water-, gas- en rookmelders.

Altijd waakzaam
Het beveiligingssysteem werkt 24 uur per dag en 7 dagen per week. In slaap vallen zal hij in tegenstelling tot menselijke beveiligers beslist niet doen. De back-up batterij zorgt voor 10 uur extra waakzaamheid in geval van een stroomstoring of sabotage.

Betrouwbare techniek
De ingebouwde beveiliging werkt met 1 miljoen verschillende radiofrequentie code combinaties. Het 868MHz protocol verzekert je van storingsvrije communicatie met het systeem.

Overal gewaarschuwd
Zodra de Smanos W020i wordt geactiveerd zal deze een formidabel luid geluid afgeven. Het systeem stuurt ook direct push meldingen naar je smartphone zodat je altijd op de hoogte bent van een alarm, waar je ook bent.

Specificaties

Netwerk
Wi-Fi Ja
Wi-Fi standaard(en) Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 3 (802.11g), Wi-Fi 1 (802.11b)
Energie
Frequentie 868.915 MHz
Beveiliging
Ingebouwde sirene Ja
Audio
Ingebouwde luidsprekers Ja
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door DHL
 • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open