Ezviz IP-beveiligingscamera C6CN Pro Indoor

0 reviews

Ezviz IP-beveiligingscamera C6CN Pro Indoor

65,99 54,99
11 euro voordeel
Thuis bezorgen: Momenteel niet beschikbaar voor bezorging
Kies je leveringsmethode

Meer advies nodig vanuit onze winkel?

Boek hier je winkelafspraak.

In de winkel

Kies één van onze 61 winkels

Op afstand

Telefonisch, via videobellen of chat

Bij je thuis

Thuisbezoek door één van onze product specialisten

Hoera! We komen op jouw adres!
Voor advies bij jou thuis rekenen we bij het bezoek eenmalig 50 euro. Dit krijg je terug als korting bij besteding vanaf 50,-.
Advies bij je thuis is dus eigenlijk GRATIS.

Het is momenteel niet mogelijk om voor deze winkel een afspraak te maken

  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd

Productinformatie

Met de Indoor beveiligingscamera C6CN Pro van Ezviz ben je helemaal klaar om je huis veiliger te maken. Deze 1080p beveiligingscamera is uitgerust met 2,4 GHz wifi, 360° zicht, AI-persoonsdetectie, tweerichtingsspraak, nachtzicht tot 10 meter en nog veel meer. Deze beveiligingscamera is enkel bedoeld voor binnenshuis. Werkt met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTT.

Bekijk de hele kamer

Waar andere beveiligingscamera’s nou net die ene hoek in huis niet in de gaten houden, doet de C6CN dat wél. De Ezviz C6CN Pro camera kan draaien en kantelen, zodat jij je huis voor 360° kunt beveiligen. Dankzij True WDR wordt over- of onderbelichting tegengegaan, zodat je altijd duidelijk beeld hebt. En door de krachtige Starlight-lens worden kleuren beter weergegeven en de beeldkwaliteit verhoogd.

Duidelijk beeld, zelfs ’s nachts

Deze 1080p beveiligingscamera beschikt over nachtzicht in kleur. Het weer of het tijdstip maakt hierdoor niet uit: je kunt hoe dan ook je beelden goed zien zodat er geen belangrijke details over het hoofd worden gezien.

AI persoonsdetectie

Houd bewegingen binnenshuis in de gaten. Met AI-persoonsdetectie wordt op intelligente wijze de beweging van personen gedetecteerd. Je wordt ingelicht via een melding op je smartphone als er beweging wordt gedetecteerd.

Meerdere opslagmogelijkheden

De C6CN Pro beschikt over H.265-videotechnologie, hierdoor wordt een betere videokwaliteit bereikt met slechts de helft van de bandbreedte en de helft van de opslagruimte van de vorige H.264-videocompressiestandaard. Wil je meer opslagruimte? De C6CN Pro heeft een kaartgleuf en ondersteunt MicroSD-kaarten tot 256 GB.

Met tweerichtingsspraak

Met de tweerichtingsspraak kun je contact hebben met degene die in jouw huis staat. Via de Ezviz-app bel je naar huis als je weg bent.

Bescherm je privacy

Ben je gewoon thuis en wil je de beveiligingscamera even niet gebruiken? Met de privé-modus scherm je de camera af, zodat er geen beelden worden opgenomen.

Blijf op de hoogte via de app

Voeg de beveiligingscamera’s toe in de Ezviz-app. Via de app ontvang je meldingen als er beweging wordt gedetecteerd, regel je instellingen en veel meer.

Specificaties

Lenssysteem
Brandpuntbereik 4 mm
Optische zoom 0 x
Video
Ondersteunde video-modi 1080p
Netwerk
Wi-Fi standaard(en) 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Wi-Fi Ja
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews