IMOU IP-beveiligingscamera Cruiser 4MP Outdoor

IMOU IP-beveiligingscamera Cruiser 4MP Outdoor

Megapixels
119,99 87,99
32 euro voordeel
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Productinformatie

Maak je huis veiliger met behulp van de beveiligingscamera Cruiser 4MP Outdoor van IMOU. Deze Quad HD 4MP beveiligingscamera kan 360° draaien en 90° kantelen en is uitgerust met 2,4 GHz wifi, persoonsdetectie, tweerichtingsspraak, nachtzicht in kleur tot 30 meter en nog veel meer. Dankzij de IP66-certificering kan deze beveiligingscamera tegen water en is dus geschikt voor buitenshuis. Werkt met Amazon Alexa en Google Assistant. Verbind hem met je wifi-netwerk en hij is klaar voor gebruik!

Schrik indringers af

Je bevestigt deze camera op een muur, plafond of een paal. Met Detection Region kun je zelf het detectiegebied instellen, terwijl je met Smart Tracking de beweging kunt volgen. Dankzij persoonsdetectie krijg je een melding op je smartphone wanneer er iemand in het detectiegebied loopt. Schrik indringers af met de ingebouwde 110 dB sirene of met de spotlight. Deze beveiligingscamera beschikt ook over tweerichtingsspraak, zo kun je degene die bij jouw huis staat afschrikken.

Hoogwaardige beeldkwaliteit

Met de Cruiser 4MP weet je zeker dat je niks over het hoofd ziet, deze beveiligingscamera heeft namelijk meerdere vaste lens afstanden: 3,6 mm en 6 mm. Dit betekent dat je zelfs een doelwit op ruim 82 meter in het zicht kunt hebben. In combinatie met Quad HD-beeldkwaliteit en de 4MP camera zijn je beelden van fantastische kwaliteit.

Nachtzicht in kleur

Deze beveiligingscamera beschikt over nachtzicht in kleur tot maar liefst 30 meter. Je kunt kiezen uit vier nachtmodi die zorgen voor helder beeld. Het weer of het tijdstip maakt hierdoor niet uit: je kunt hoe dan ook je beelden goed zien zodat er geen belangrijke details over het hoofd worden gezien.

Ontvang een melding op je telefoon

Voeg de beveiligingscamera’s toe in de IMOU-app. Via de app ontvang je meldingen als er beweging wordt gedetecteerd, regel je instellingen en veel meer.

Internet uitgevallen?

Maak je geen zorgen als er even geen internet beschikbaar is, deze beveiligingscamera heeft een ingebouwde hotspot die je met je smartphone kunt verbinden. Zo kun je via de app de beelden alsnog zien.

Meerdere opslagmogelijkheden

De Cruiser 4MP beschikt over H.265-videotechnologie, hierdoor wordt een betere videokwaliteit bereikt met slechts de helft van de bandbreedte en de helft van de opslagruimte van de vorige H.264-videocompressiestandaard. Wil je meer opslagruimte? De Cruiser 4MP heeft een kaartgleuf en ondersteunt MicroSD-kaarten tot 256 GB.

Specificaties

Beheerfuncties
Reset button Ja
Video
Ondersteunde video-modi H.265, H.264
Netwerk
Wi-Fi standaard(en) 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Wi-Fi Ja
Certificaten
Certificering CE, FCC
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews