D-Link watersensor DCH-S161

0 reviews

D-Link watersensor DCH-S161

Adviesprijs 49,99 43,61
6,38 euro voordeel
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • 30 dagen bedenktijd

Productinformatie

De mydlink Wi-Fi waterlek sensor is ontworpen om jou extra gemoedsrust te geven. De sensor werkt op batterijen, dit betekent dat je deze overal kunt installeren om waterlekken te detecteren voordat deze in ernstige overstromingen veranderen. Als de watersensor wordt geactiveerd, klinkt er een alarm van 90 dB en knippert een LED om je audio- en visuele waarschuwingen te geven.

Maak verbinding met jouw mobiele apparaat

Pushmeldingen naar jouw mobiele apparaat zorgen dat je ook als je onderweg bent, op de hoogte blijft. De DCH-S161 maakt verbinding met jouw bestaande Wi-Fi-router, er is geen hub vereist. Je kunt regels instellen om andere Smart Home apparaten in jouw huis te activeren als de DCH-S161 water detecteert. Je kunt ook audio-meldingen ontvangen van jouw Google Assistent via de app op jouw smartphone, smart speaker of Google Home-apparaten, zodat je op de hoogte bent van een waterlek, ook als je te ver weg bent om het alarm op de watersensor te horen.

Speciaal ontworpen detectiekabel

De waterdetectiesensor die bij de DCH-S161 wordt geleverd, is speciaal ontworpen om water bij contact te detecteren. Wanneer water wordt gedetecteerd, activeert de sensor zowel een alarmsirene als een alarm-LED zodat je de waarschuwing kunt zien en horen. De sensor bevindt zich aan het einde van een kabel van 1,8 meter, zodat je de sensor overal kunt plaatsen waar je maar wilt.

Doe het allemaal met de mydlink-app

Je kunt jouw DCH-S161 snel instellen met de mydlink-app voor jouw smartphone of tablet. Eenmaal ingesteld, kan je direct pushmeldingen ontvangen wanneer een lek wordt gedetecteerd. Met compatibele mydlink Smart Home-producten kan je automatiseringsregels instellen via interactie en planning. Met de One-Tap-functie kan je eenvoudig meerdere apparaten in- en uitschakelen, evenals detectie-waarschuwingen met een simpele tik aan- en uitzetten. Hiermee kan je scenes maken voor wanneer je thuis of weg bent.

Te gebruiken bij

  • Wasmachines, vaatwassers, kelders: de compacte sensor past onder het apparaat om water te detecteren. 
  • Gootstenen, baden: de sensorkabel is lang en flexibel voor optimale plaatsing.
  • Warmwatertoestellen, boilers, radiatoren, gesprongen leidingen. Schroeven voor wandmontage zijn inbegrepen, zodat een overstroming actief kan worden gedetecteerd zonder dat het apparaat onder water komt te staan. 
  • Koelkasten, diepvriezers: werkt samen met andere mydlink Smart Home apparaten, Google Assistant en IFTTT om jou onmiddellijk te waarschuwen en te helpen wanneer er lekkages optreden.

Specificaties

Technische details
Geschikt voor buiten Nee
Energie
Type stroombron Batterijen
Gewicht en omvang
Diepte 3.1 cm
Breedte 6.8 cm
Hoogte 6.8 cm
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Chat open