Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Woox deur- en raamsensor Smart R4966 5-Pack

Woox deur- en raamsensor Smart R4966 5-Pack

Aantal producten
51,46
Online nog 1 op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

De Woox R4966 5-pack is een nieuwe hoogwaardige, slimme Wifi deur- en raamsensor. Het apparaat is gemaakt uit de allerbeste en duurzame materialen die een lange levensduur en de best mogelijke werking garanderen. De R4966 smart sensor kan op meerdere manieren worden gebruikt voor beveiliging en automatisering. Net als alle andere WOOX-apparaten werkt de R4966 met Amazon Alexa, IFTTT en Google Assistant.

Beveiliging

Voor de veiligheid kun je de R4966 direct bij elke deur of raam installeren. Je kunt bijvoorbeeld de hoofdbehuizing van de R4966 op jouw deur of raam zelf plaatsen en de magneet op het kozijn van jouw deur of raam plaatsen. De maximaal mogelijke ruimte voor activering van de sensor is 10 mm tussen de twee delen als de deur of het raam gesloten is. Wanneer de sensor wordt geactiveerd en jouw deur of raam opent, krijg je een direct melding via de WOOX Home app op jouw mobiele telefoon.

Automatisering

Je kunt de R4966-sensor gebruiken als automatiseringsinstrument in combinatie met andere WOOX-apparaten. Je kunt bijvoorbeeld de R4966 als sensor voor jouw verlichting instellen, de R4966 op jouw deurkozijn installeren en de automatiseringsscène in de WOOX Home app instellen met een WOOX smart lamp of smart ledstrip die geïnstalleerd is in de ruimte die je automatisch wilt verlichten bij het binnengaan.

Stroomverbruik

De R4966 werkt op 2x AAA-batterijen die al in het pakket zitten. De R4966 heeft een extra laag stroomverbruik en de batterijen gaan ongeveer 6 maanden mee als ze 20 keer per dag worden geopend. Wanneer de batterijen bijna leeg zijn krijg je een automatische waarschuwing via jouw WOOX Home app, zodat je de batterijen op tijd kunt verwisselen en je verzekerd bent van een veilig thuis.

Installatie

De sensor werkt met elke Wifi-router (2,4 GHz) zonder een aparte hub of betaalde abonnementsservice. Je kunt de R4966 op twee verschillende manieren aan jouw deur of raam bevestigen. De eerste manier is door de 3M tape die in de verpakking zit. De tweede manier is door de 4 schroeven die in de verpakking worden meegeleverd.

Specificaties

Energie
Type stroombron Batterij
Gewicht en omvang
Gewicht 45 g
Smart Home
Smart Home Ready Ja
Omgeving Keuken, Slaapkamer, Woonkamer
Smart Home platform Amazon Alexa, IFTTT, Google Assistant
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie