Ring videodeurbel Pro + stekkeradapter

Ring videodeurbel Pro + stekkeradapter

149,- 147,93
1,07 euro voordeel
Thuis bezorgen: Momenteel niet beschikbaar voor bezorging
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 59 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Met de Ring videodeurbel Pro weet je altijd wie er voor de deur staat. Met een wificonnectiviteit van 2,4 GHz en 5 GHZ en 1080p HD-video is dit de ideale manier om in de gaten te houden wat er bij je voordeur gebeurt, zowel op afstand als vanuit huis. 

Altijd weten wie er voor je deur staat

De Ring Pro bedien je door middel van de Ring-App die je kan installeren op je smartphone, tablet en pc. De Ring videodeurbel Pro is voorzien van gepersonaliseerde bewegingssensoren. Je krijgt een melding in de app wanneer bezoek aanbelt of wanneer de ingebouwde sensor wordt geactiveerd door beweging bij je deurbel. Dankzij de ingebouwde microfoon kan je bezoekers live zien, horen en spreken dankzij de tweerichtingsspraak. De Ring Pro is bovendien voorzien van ruisonderdrukking, zodat je geen last hebt van storende omgevingsgeluiden tijdens jouw conversatie met de bezoeker die voor de deur staat. Mis bovendien geen enkel detail als het nacht is, want de videodeurbel is voorzien van een infrarood nachtvisie-functie.

Makkelijk te installeren

De Ring Pro is eenvoudig aan te sluiten op een standaard Europees stopcontact met de meegeleverde stekkeradapter.

Aangepast aan jouw stijl

Met maar liefst vier meegeleverde verwisselbare voorpanelen kan je de videodeurbel aanpassen aan de stijl van je huis. Je hebt keuze uit de kleuren nikkel-satijn, crèmekleur, Venetiaans brons en zwart.

Haal meer uit je Ring-apparaten

Ring Protect is een uitgebreide service voor video- en foto-opnamen voor deurbellen en camera's voor slechts € 3,00 maand. En er zijn meer mogelijkheden. Bovendien zijn de eerste 30 gratis inbegrepen met de proefperiode.

Specificaties

Kenmerken deurbel
Soort deurbel Video , Audio
Bestaande bel nog te gebruiken Nee
Inclusief losse binnenbel Nee
Diefstal garantie Ja
Smart Home
Omgeving Entree & Voordeur
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Google Nest Audio duo pack (Licht Grijs)
149,- 123,13
Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder (batt)
119,- 98,34

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

De services van BCC

Waarom moeilijk doen als BCC het kan? Laat je product door ons plaatsen of zelfs volledig installeren, zodat je er meteen van kunt genieten.

En wil je zonder onverwachte kosten genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

 • Plaatsen en aansluiten waar je maar wilt
 • Alles is meteen klaar voor gebruik
 • Je bent zeker van vakkundig werk
 • Je weet precies waar je aan toe bent
 • Verzekering met gratis reparatie of vervanging

Wij brengen je product tot over de drempel van je woning. Bij appartementen zonder lift bezorgen wij t/m de 4e etage.

Gratis
Bij drempellevering vragen wij om je oude apparaat op de begane grond bij de voordeur klaar te zetten. Grote huishoudelijke apparaten dienen afgekoppeld en ontdooid of leeggepompt te zijn. Kies je voor extra aansluit- of installatieservices? Dan kun je je oude apparaat afgekoppeld en ontdooid of leeggepompt op zijn plek laten staan. Wordt jouw nieuwe stofzuiger, föhn, mp3-speler of ander klein apparaat via DHL bezorgd, dan dien je jouw oude apparaat goed ingepakt klaar te zetten bij de voordeur.
Gratis

Services

De oude deurbel wordt gedemonteerd. De video deurbel wordt gemonteerd. Indien bijgeleverd en noodzakelijk worden de geluidsbel en de transformator aangesloten. De app wordt geïnstalleerd en de deurbel wordt geconfigureerd in de app.

99,95
147,93