Alecto mini rookmelder SA-201

0 reviews

Alecto mini rookmelder SA-201

15,99
Online direct leverbaar Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode

Plus- en minpunten

  • Pluspunt: Extra kleine rookmelder
  • Pluspunt: Stijlvol design
  • Pluspunt: Levensduur 10 jaar

Productinformatie

De SA- 201 is een extra kleine rookmelder met een stijlvol design. Mocht er rook of brand in huis zijn, dan laat de melder heel snel een alarm afgaan. Een luid alarm van 85 decibel dat je zeker hoort, zelfs in je slaap. De SA-201 is voorzien van een 10-jaars sensor én batterij en bovendien 10 jaar garantie.

Mini rookmelder

Deze mini rookmelder heeft een lithium batterij die maar liefst 10 jaar meegaat. Energiezuinig en betrouwbaar. Ook de hoge kwaliteit optische sensor heeft een levensduur van 10 jaar, waardoor je de komende 10 jaren verzekerd bent dat je direct gealarmeerd wordt als er rook of brand in huis is.

Eenmaal geïnstalleerd - een eenvoudig klusje – heb je er voor lange tijd geen omkijken naar. Naast de lange levensduur van 10 jaar, beschikt de melder ook over een garantieperiode van 10 jaar.

Eenvoudige installatie

Deze mini rookmelder - hij is 4,6 cm in doorsnee - wordt geleverd inclusief bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage. Het beste schroef je hem aan het plafond. Door zijn geringe omvang valt hij nauwelijks op. Tenzij hij afgaat, natuurlijk.

Uitgebreid getest

Deze SA-201 kleine rookmelder is uitgebreid getest, en voldoet aan de strenge eisen van EN14604:2005/AC:2008. Dit is dé internationale teststandaard voor rookmelders. Uiteraard is het verstandig om zelf eens in de zoveel tijd je rookmelder te testen. Daarvoor is hij uitgerust met een test- en resetknop. Één keer drukken en deze kleine rookmelder laat horen waar hij toe in staat is. Nogmaals drukken en de test is ten einde.

Rookmelderverplichting vanaf 1 juli 2022

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht in Nederland om op elke woonverdieping in je huis en in besloten ruimtes waar een vluchtroute doorheen loopt een rookmelder te hebben. Het Bouwbesluit wordt aangepast en dus wordt het een wettelijke verplichting hieraan te voldoen. Dit geldt voor zowel koop- als huurwoningen en zowel bestaande als nieuwbouw.

Specificaties

Kenmerken
Soort detectie Rook
Detectie methode rookmelder Optisch
Levensduur rookmelder 10 jaar
Koppelbaar met andere melders Nee
Design
Kleur van het product Wit
Bekijk alle specificaties

Accessoires

Rookmelders (3)

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open