Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Véritable Smart Garden (Wit)

Véritable Smart Garden (Wit)

Uit het assortiment

Véritable Smart Garden (Wit)

Kleur
Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Kweek je eigen aromatische kruiden, bladgroente, eetbare bloemen en mini groenten het hele jaar door zonder moeite. Geen groene vingers? De Véritable Garden doet het allemaal zelf! Geleverd met een gratis Lingot startpakket: Basilicum, Platte Peterselie, Tijm en Bieslook.

Het verschil tussen de Classic en de Smart Garden

De Smart Garden past de LED lichtintensiteit automatisch op de omgeving aan om nog efficiënter en effectiever te zijn.

Hoe werkt het?

De Véritable high end LED technologie met een kleurspectrum, speciaal aangepast voor eetbare planten. Zijn specifieke kleur en prestatie zorgen voor een snelle groei en een maximale smaakontwikkeling. Het licht wordt automatisch gecontroleerd: het blijft 16 uur per etmaal actief om de natuurlijke plantcyclus te respecteren. Jouw Smart Garden houdt rekening met de natuurlijke verlichting om de optimale hoeveelheid licht aan jouw planten te geven. Je kan de Véritable Garden overal neerzetten, want hij heeft geen natuurlijk licht nodig. De 2 lichtmastjes zijn in de hoogte verstelbaar voor de beste lichtverdeling.

Autonoom

De Véritable Garden werkt autonoom. Hij zorgt voor automatisch licht, irrigatie en voeding van de planten. Je hoeft alleen te oogsten! De watertank heeft een autonomie van 2 tot 3 weken. Je kan dus op vakantie terwijl de Véritable garden voor jouw kruiden zorgt.

Lingot Véritable

Kweek meer dan 30 verschillende planten dankzij de Lingots: aromatische kruiden, bladgroente, eetbare bloemen en mini groenten. De Lingots zijn de klaar-voor-gebruik navulling gemaakt voor eenvoudig en efficiënt gebruik. Lingots bevatten:

  • organische of biologische zaden;
  • organische grond;
  • essentiële voeding afgestemd op elke plant.

Alle parameters zijn gecontroleerd en geoptimaliseerd: De ruimte tussen de zaden, de diepte van de zaden, zuurstof voor de wortels, de PH waarde. Elke Lingot is 100 procent op maat gemaakt voor elke specifieke plant. De Lingots kunnen 1 jaar bewaard worden op een droge koele plek. Hierna kan het kiemgehalte afnemen.

Efficiënt

De Véritable Garden is een concentratie van technologieën. Het zorgt voor de perfecte groeiomstandigheden voor elk type plant en dat resulteert in hoog kwalitatieve en een flinke oogst. Binnen 4 weken kan je jouw eerste oogst doen en daarna kan je gegarandeerd 4 tot 6 maanden regelmatig oogsten.

Ecologisch

  • De verpakking is eco designed.
  • Ze bevatten geen pesticides of GGO’s. 
  • Het product kan recycled worden. De grond met zaden is 100 procent biologisch afbreekbaar.
  • De LED verlichting is zeer energiezuinig.

Specificaties

Gewicht en omvang
Hoogte 45 cm
Breedte 33 cm
Diepte 18.5 cm
Smart Home
Smart Home Ready Ja
Omgeving Keuken, Woonkamer, Tuin & Buiten
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie