Dodow slaaplamp Sleep Aid

0 reviews
Dodow slaaplamp Sleep Aid

Uit het assortiment

Dodow slaaplamp Sleep Aid

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Val gemiddeld 2,5 keer sneller in slaap! Het blauwe licht van de Dodow wordt geprojecteerd op het plafond. Synchroniseer jouw ademhaling door het ritme van het licht: adem in wanneer de straal zich uitstrekt, adem uit wanneer de straal zich vernauwt.

Jouw gedachtenstroom vermindert

Door je op licht te focussen, geef je minder belang aan je flow van gedachten die je ontwaken centrum stimuleert. Door je hersenactiviteit te verminderen, versnel je je slaap.

Binnen 8 minuten

Ademhaling is het enige onderdeel van het autonoom zenuwstelsel dat gecontroleerd kan worden op een bewuste manier. Door je ademhaling aan te passen zal je de baroreflex activeren, een fysiologisch mechanisme, wat het systeem weer in balans zal brengen.

Jouw ademhaling vertraagt geleidelijk

Dodow neemt je geleidelijk mee van 11 tot 6 ademhalingen per minuut (rpm). Een regelmatig ritme, waarbij de langere uitademing dat inspiratie leidt tot een gevoel van vermoeidheid.

Signalen worden verzonden naar de hersenen

Neurotransmitters stimuleren je alertheid, je gedachtenstroom versnelt en je reactievermogen op prikkels neemt toe: dit is de vicieuze cirkel van slapeloosheid. Ducortisol (melatonineremmer - slaaphormoon) en neurotransmitters zoals noradrenaline worden vervolgens afgescheiden en stimuleren bepaalde delen van de hersenen.

Specificaties

Productdetails
EAN 3760112490119
Merk Dodow
Type SLEEP AID

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews