Tile MATE - 1 PACK [URB]

0 reviews
Tile MATE - 1 PACK [URB]

Uit het assortiment

Tile MATE - 1 PACK [URB]

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

De best verkochte tracker ter wereld is ideaal voor al je spullen. Zet hem op al jouw spullen en vind ze sneller. Mate maakt gebruik van een vervangbare CR1632 batterij die een jaar lang zonder onderhoud werkt en dan gemakkelijk zelf te vervangen is. Download de gratis Tile app en volg de eenvoudige in-app stappen om je Mate te activeren. Mate werkt met Amazon Alexa en Google Assistant om het vinden gemakkelijker dan ooit te maken.

Krachtiger

De op betrouwbaarheid geteste Mate is er voor je wanneer je het het meest nodig hebt. Nu met een groter bereik en volume, zodat jouw spullen nog makkelijker te vinden zijn. 

Vind je spullen en je smartphone

Gebruik de Tile app om je apparaat te bellen als je in de buurt bent, of om de locatie op een kaart te zien als je ver weg bent. Dubbelklik op de Tegelknop op jouw toestel om jouw telefoon te laten rinkelen, zelfs wanneer deze op stil staat.

Activate community find

Met miljoenen gebruikers over de hele wereld kan de Tile community je helpen jouw spullen snel te vinden, waar ze ook zijn. Deel het met een huisgenoot of vriend(in) om je vindingkracht te vergroten.

Specificaties

Smart Home
Smart Home Ready Ja
Gewicht en omvang
Diepte 3.5 cm
Breedte 3.5 cm
Hoogte 6.2 mm
Productdetails
EAN 819039020596
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews