Tile MATE - 1 PACK [URB]

Tile MATE - 1 PACK [URB]

24,95 23,17
1,78 voordeel
Nog 4 op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 63 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

De best verkochte tracker ter wereld is ideaal voor al je spullen. Zet hem op al jouw spullen en vind ze sneller. Mate maakt gebruik van een vervangbare CR1632 batterij die een jaar lang zonder onderhoud werkt en dan gemakkelijk zelf te vervangen is. Download de gratis Tile app en volg de eenvoudige in-app stappen om je Mate te activeren. Mate werkt met Amazon Alexa en Google Assistant om het vinden gemakkelijker dan ooit te maken.

Krachtiger

De op betrouwbaarheid geteste Mate is er voor je wanneer je het het meest nodig hebt. Nu met een groter bereik en volume, zodat jouw spullen nog makkelijker te vinden zijn. 

Vind je spullen en je smartphone

Gebruik de Tile app om je apparaat te bellen als je in de buurt bent, of om de locatie op een kaart te zien als je ver weg bent. Dubbelklik op de Tegelknop op jouw toestel om jouw telefoon te laten rinkelen, zelfs wanneer deze op stil staat.

Activate community find

Met miljoenen gebruikers over de hele wereld kan de Tile community je helpen jouw spullen snel te vinden, waar ze ook zijn. Deel het met een huisgenoot of vriend(in) om je vindingkracht te vergroten.

Specificaties

Gewicht en omvang
Hoogte 6.2 mm
Breedte 3.5 cm
Diepte 3.5 cm
Smart Home
Smart Home Ready Ja
Productdetails
EAN 819039020596
Merk Tile
Type MATE - 1 PACK [URB]

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 4,5 uit 5 (6883 beoordelingen)