Flic draadloze smartknop Button (Turquoise)

2 | 1 review
Flic draadloze smartknop Button (Turquoise)

Uit het assortiment

Flic draadloze smartknop Button (Turquoise)

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

De slimme knop voor alles

In 2014 lanceerde een Zweeds bedrijf Flic, de slimme en kleine knop die veel voor jou kan beteken in het dagelijks leven. Zo kan je met Flic onder anderen de muziek aan laten zetten, je navigatie starten en zelfs je pizza bestellen. Flic maakt de shortcuts waar je stiekem altijd naar verlangde.

Hoe je overal Flic kunt hebben

Flic plak je makkelijk vast met de zelfklevende sticker. Bij een verbinding aan je Philips Hue-lamp dient het knopje als lichtschakelaar en bij een verbinding aan je Sonos als een Play-knop. Navigatie start Flic ook en niet alleen in de auto, maar ook op je fiets of te voet. Kortom, klik Flic op wat je maar wilt, binnen en buiten, de zachte siliconen knop kan het hebben. Ook in een regenbui.

Ondersteuning en verbinding

De keuze is helemaal aan jou aan welk apparaat/activiteit jij de Flic wil koppelen. Alle instellingen kun je eenvoudig maken in de Flic App op je Android smartphone of iPhone/iPad/iPod Touch. De Flic knop verbind je middels Bluetooth aan je apparaat en klaar is Kees. De drie shortcuts die Flic je biedt zijn:

  • Klik
  • Dubbel klik
  • Houd vast

Wat de invulling van deze drie drukopties mogen worden, is nogmaals, helemaal aan jou. De mogelijkheden zijn enorm. De batterij gaat wel met 18 maanden mee en werkt nog steeds super tot 50 meter van je apparaat vandaan.

Welke activiteit wil jij in een klik gedaan hebben?

Specificaties

Design
Kleur van het product Turquoise
Gewicht en omvang
Diepte 0 mm
Breedte 0 mm
Hoogte 0 mm
Smart Home
Smart Home Ready Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open