Woox starterspakket Smart R4444

Woox starterspakket Smart R4444

129,95
Nog 3 op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 63 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

Met deze complete starterset heb je meteen een mooi begin van je slimme huis! Dankzij de 2 slimme stekkers, 2 lampen, een camera, een stekkerdoos met 4 USB-aansluitingen en 3 stopcontacten, bedien je al jouw apparaten waar je ook maar bent. Je hebt hier bovendien geen extra hubs of bridges bij nodig, eenvoudiger kan niet. Gebruik eenvoudig jouw mobiele telefoon op vakantie om de lampen in de woonkamer aan te zetten. Of zet bijvoorbeeld de luchtreiniger of de boiler aan vanuit werk. Het is allemaal klaar met slechts een paar tikken in de intuïtieve Woox Home-app.

Werkt met spraakbediening

De Woox apparaten werken rechtstreeks samen met Amazon Alexa, IFTTT en Google Assistant om jouw apparaten te beheren via stembesturing. Wijs een naam toe aan elke apparaat en communiceer eenvoudig met hen op naam wanneer je een spraakopdracht geeft. Je kunt ook een groep voor al jouw slimme apparaten maken en ze allemaal in één opdracht beheren.

Bespaar elektriciteit

Bekijk de status van je apparaten op elk gewenst moment via de Woox Home-app en bedien de aan/uitschakelaar om elektriciteit te besparen. Alle apparaten werken met elke Wifi-router (2,4 GHz) zonder een aparte hub of betaalde abonnementsservice.

Smart lamp

Met geofencing-technologie kunnen jouw lampen je zelfs thuis verwelkomen of automatisch uitschakelen wanneer je jouw huis verlaat. Het gaat allemaal om het vereenvoudigen van je leven en het geven van gemoedsrust op slimme en nuttige manieren. Stel de lampen in op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lampen branden wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs kamers op verschillende tijdstippen laten oplichten. En natuurlijk kan je de lampen 's nachts geleidelijk laten uitgaan, dus je hoeft je nooit zorgen te maken of je geen licht aan hebt staan.

Smart camera

Woox Indoor Camera beschikt over infrarood-leds en computervisiealgoritmen om het nachtzicht automatisch te activeren wanneer het licht zwak is. Bekijk 's nachts het volledige gezichtsveld van de camera - niet alleen een spotlight. Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker op Woox Camera blijf je in contact met jouw huishouden. Ga na schooltijd naar de kinderen, vertel jouw hond om te stoppen met blaffen of zeg hallo via de Woox Home-app. Woox Camera's bewegingsdetectie en computervisie-technologie bieden aanpasbare meldingen, zodat je alleen de meldingen krijgt die er toe doen.

Smart stekker

Gebruik de energiebesparende en milieuvriendelijke tijdschakelknopfunctie om gewone kleine apparaten thuis gebruiksvriendelijker te maken. Een Woox Smart Plug kan hun levensduur verlengen door ze slim te maken. Piekeren over het al dan niet uitschakelen van de verlichting of het uitschakelen van jouw apparaten tijdens het reizen is voorbij. Bekijk de status van je apparaten op elk gewenst moment via de Woox Home-app en bedien de aan/uitschakelaar om elektriciteit te besparen.

Smart stekkerdoos

Gebruik de energiebesparende en milieuvriendelijke tijdschakelknopfunctie om gewone kleine apparaten thuis gebruiksvriendelijker te maken. Een Woox Smart Plug kan hun levensduur verlengen door ze slim te maken. Piekeren over het al dan niet uitschakelen van de verlichting of het uitschakelen van jouw apparaten tijdens het reizen is voorbij.

Specificaties

Kleur
Kleur van het product Wit
Smart Home
Smart Home Ready Ja
Smart Home platform Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT
Productdetails
EAN 7432228358312
Merk WOOX
Type SMART STARTER PAKKET

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 4,5 (6883 beoordelingen)