Philips Wake-up Light HF3503/01

5 | 1 review

Philips Wake-up Light HF3503/01

Adviesprijs 74,99 30,-
44,99 euro voordeel
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Productinformatie

Geïnspireerd door de zonsopgang wordt het licht geleidelijk sterker. Binnen 30 minuten wordt de slaapkamer van uw kind gevuld met helder geel licht. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert het ontwaken op een natuurlijke manier. Tegen de tijd dat de kamer is gevuld met licht, heeft een van de twee pieptonen uw kind wakker gemaakt en is hij of zij klaar om aan de dag te beginnen.

De HF3503/03 is speciaal Ontworpen om kinderen te helpen om makkelijker in slaap te vallen en verfrist wakker te worden. U kunt ook beter slapen omdat u weet dat uw kind elke ochtend wakker wordt met een 'zonsopgang'.

Zonsondergangsimulatie

Het geïntegreerde programma voor simulatie van zonsondergang helpt kinderen die in slaap willen vallen door het licht in 30 minuten langzaam te laten afnemen.

Leeslamp voor in bed

Iedereen heeft een andere voorkeur voor lichtniveau. Met 10 lichtintensiteiten kan uw kind de intensiteit zelf aanpassen om te lezen of te relaxen.

Snooze

Tik op de bovenkant van de lamp om het geluid te stoppen, het licht aan te laten en de sluimerstand te starten. Na 9 minuten klinkt het geluid zachtjes opnieuw.

Pieptonen om wakker te worden

Op het ingestelde wektijdstip wordt uw keuze uit twee zachte pieptonen steeds luider afgespeeld om uw kind wakker te laten worden.

Licht op in het donker en sticker

De Wake-up Light voor kinderen heeft een afbeelding van een ruimteschip op de wijzerplaat en knoppen die oplichten in het donker. Met de bijgeleverde stickers kunnen uw kinderen hun Wake-Up Light personaliseren. We raden u aan uw kinderen te helpen bij het versieren van de lamp.

Bewezen technologie

Van Philips Wake-up Lights is klinisch bewezen dat ze het algemene welzijn na het ontwaken verbeteren. Verschillende onafhankelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat mensen met de Wake-up Light beter wakker worden. U bent in een betere stemming en voelt u 's ochtends fitter. 92% van de volwassen gebruikers zegt dat onze Wake-up Light hen op een aangename manier wekt, terwijl 88% van de gebruikers zegt dat ze met de Wake-up Light beter wakker worden dan voorheen.

 

Specificaties

Technische details
Wekgeluiden Pieptoon
Klok
Wekker Ja
Snooze functie Ja
Slaap-timer Ja
Netwerk
Bluetooth Nee
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Reviews van derde partijen (zoals van fabrikanten) en ongeverifieerde reviews worden ook getoond. Geverifieerde beoordelingen hebben een label "Geverifieerd".
Chat open