Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek nu eenvoudig online je tijdslot! Een aankoop is niet verplicht! Boek nu

Tado° Slimme Radiatorknop - Starterskit TD-33-008

Tado° Slimme Radiatorknop - Starterskit TD-33-008

109,-
Thuis bezorgen: Momenteel niet beschikbaar voor bezorging
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,0 van onze klanten

Productinformatie

Bespaar tot  31% op je verwarmingskosten 

Jij hebt de touwtjes in handen, zelfs als je blok- of stadsverwarming hebt. Je regelt alles simpel in de app en de rest gaat vanzelf.

Moeiteloos besparen op je verwarmingskosten

Als je huis verwarmd wordt door middel van stads- of blokverwarming en je dus niet over een eigen ketel beschikt is het vaak lastig om je verwarmingskosten in de hand te houden. Moet jij daardoor ook vaak bijbetalen als de jaarnota van de energieleverancier op de mat valt?

Met de producten van tado° kun je eindelijk écht besparen op je verwarmingskosten! Daar zijn ze zo zeker van dat ze de energiebesparingsgarantie bieden. Bespaar je binnen 12 maanden niet op je verwarmingskosten dan kun je je volledige aankoopbedrag terug krijgen.*

Zo werkt het

De Starterskit bevat 2 Slimme Radiatorknoppen die je in staat stellen intuïtief en per kamer/zone je verwarming te beheren. Dat kan automatisch en intuïtief in de app, door middel van zelf ingestelde tijdschema’s en natuurlijk handmatig met de knop zelf.

Automatisch de juiste temperatuur in huis

Met de app kun je je verwarming besturen waar je ook bent, wanneer je maar wilt. Met de locatie-gebaseerde sturing beheert tado° je verwarming. Zo schakelen de radiatoren terug als er niemand thuis is maar kom je wel thuis in een aangenaam warm huis. Bovendien past het systeem zich aan aan de actuele weersvoorspellingen. En omdat elk huis anders is houdt de tado° bij het aansturen van je radiatoren rekening met de thermische eigenschappen van het gebouw.

Zelf bepalen hoe warm het wordt op elk tijdstip

Liever niet gebruik maken van de locatiesturing? Door middel van handige tijdsschema’s kun je, met de tado° app zelf bepalen wanneer de verwarming aan en uit gaat en hoe warm het wordt. Natuurlijk kun je je verwarming ook handmatig instellen. Heb je een bijvoorbeeld een feestje, dan moet het natuurlijk niet té warm worden binnen. Op het led-display zie je de huidige instellingen die je makkelijk aanpast naar jouw wensen. Gewoon met een ouderwetse draai aan de knop, of in de app, dat kan natuurlijk ook.

Installatie: een fluitje van een cent

De Slimme Radiatorknop past op alle gangbare radiatoren. Alles wat je hoeft te doen is de oude knop te vervangen voor de tado° radiatorknop. Daar heb je geen speciaal gereedschap voor nodig: alles wat je nodig hebt zit in de verpakking. Er kan bovendien geen water lekken. De meegeleverde internetbridge verbindt zich via je router met het internet. De radiatorknop communiceert via radiosignalen met de bridge. Zo komen de instellingen die jij in de app ingeeft direct door bij de radiatoren zelf.

Voeg zoveel radiatoren toe als je wilt

De starterskit bevat twee Slimme Radiatorknoppen. Door meer radiatoren in je huis te voorzien van een Slimme Radiatorknop kun je makkelijker en meer besparen. Je kunt de set gemakkelijk uitbreiden met extra Slimme Radiatorknoppen.

* Voorwaarden energiebesparingsgarantie:

 • Geldt voor alle verwarmingsproducten die gekocht of gehuurd werden na 1 september 2016
 • Kopie van de originele aankoopbon (tado° of retailpartner)
 • Aankoopdatum niet langer dan 12 maanden geleden
 • Actieve gebruiksduur: minimum 6 maanden
 • Retourzending van de volledige en onbeschadigde producten
 • Het is niet nodig om verdere documentatie (bv. rekeningen) te voorzien over je energieverbruik.

Specificaties

Kenmerken
Slimme thermostaat Ja
Smartphone ondersteuning op afstand Ja
Geheugenfunctie Ja
Interface LED-matrix-display, 1 mechanische regelknop
Frequentie 868 MHz
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie