Netatmo slimme thermostaat & 2 slimme radiatorkranen

3.7 | 3 reviews

Netatmo slimme thermostaat & 2 slimme radiatorkranen

215,89
Momenteel niet beschikbaar voor bezorging
Kies je leveringsmethode
  • 30 dagen bedenktijd
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Productinformatie

Netatmo ontwerpt eenvoudige en slimme producten voor een veiliger en comfortabeler huis. Het doel is om het welzijn in huis te verbeteren en het dagelijks leven te vergemakkelijken door nuttige, betrouwbare en toegankelijke producten aan te bieden.

Verwarm jouw huis tot precies de juiste temperatuur en alleen als jij het nodig heeft. De Netatmo Smart Thermostat heeft de antwoorden op slechts vijf vragen nodig om een verwarmingsschema te maken dat past bij jouw levensstijl. Zo eenvoudig is het! Hij schakelt de verwarming uit terwijl je op het werk bent en zorgt ervoor dat het warm is als je thuiskomt. Het schema bevat de opties Absent en Frost Protection om de verwarming aan te passen als je voor langere tijd afwezig bent.

Auto-Adapt functie

De Auto-Adapt functie past jouw verwarming aan op basis van de buitentemperatuur en de isolatie van de huis. Het doel is om de juiste temperatuur op het juiste moment te garanderen. De Smart Thermostat geeft jou alles wat je nodig heeft om jouw verwarmingsgewoonten te begrijpen en het energieverbruik in de gaten te houden.

Energy-app

Bedien jouw radiatoren met de Energy-app op jouw smartphone, tablet of computer. Ga je sneller naar huis dan dacht? Herprogrammeer jouw verwarming om aan te zetten voordat je instapt. Dankzij de compatibiliteit met Apple HomeKit, Alexa en Google Assistant kan je de radiatorknoppen met jouw stem bedienen. Het is niet eerder gezegd dan gedaan!

Netatmo's Smart Thermostats en Radiator Valves zijn compatibel met de meeste ketels en 90% van alle radiatoren.

Het duurt minder dan een uur om de Smart Thermostaat te installeren en minder dan 20 minuten voor elke radiatorkraan. Monteer jouw eigen slimme verwarmingssysteem en wees in een mum van tijd comfortabel en gezellig.

Op afstand bediende slimme verwarming

Blijf de controle houden over jouw Netatmo smart heating system, waar je ook bent, met behulp van de Energy app op jouw smartphone, tablet of computer. Op weg naar huis? Voor een warm welkom zet je de verwarming aan voordat je aankomt. Jouw thermostaat- en radiatorkleppen kunnen ook direct thuis worden ingesteld met behulp van handmatige bediening.

Verwarmingsschema: energie besparen kost geen moeite

Verwarm jouw huis tot precies de juiste temperatuur en alleen als het nodig is met de functie verwarmingsschema's. Het stelt vijf vragen over jouw dagelijks gebruik om het aan te laten passen aan jouw levensstijl. Het is eenvoudig! Het schakelt de verwarming uit terwijl je aan het werk bent en zorgt ervoor dat je 's avonds weer in een warm huis komt. Het schema bevat de opties Absent en Frost Protection om de verwarming aan te passen als je voor langere tijd afwezig bent.

Verbruiksinformatie en advies

Alles wat je nodig heeft om jouw warmteverbruik te begrijpen en jouw energieverbruik in één oogopslag te kunnen volgen. Je kan uw gegevensgeschiedenis - binnentemperatuur, verwarmingsschema, fases van de ketelactiviteit - bekijken op jouw smartphone of computer, en jouw gepersonaliseerde maandelijkse energiebesparingsrapport bekijken op basis van de metingen van jouw Smart Thermostat. Optimaliseer jouw energieverbruik volledig!

Ideale temperatuur in elke kamer

Je wilt een lege slaapkamer niet oververhitten, maar je wilt wel graag douchen in een warme badkamer? We voelen hetzelfde, en we hebben goed nieuws: Netatmo's Smart Radiator Valves kunnen de verwarming automatisch inschakelen met behulp van de Comfort Priority functie. Zodra je jouw verwarmingsschema hebt uitgewerkt, kan je de temperatuur kamer per kamer instellen. Verwarm alleen waar en wanneer jij het nodig vind, tot de temperatuur die jij wilt.

Regel de verwarming met jouw stem

Is het badtijd voor de kinderen? "Siri, zet de temperatuur in de badkamer op 22°C!" Hebben jouw gasten het te warm? "Oké Google, zet de temperatuur in de woonkamer neer op 18°C." Heb je het koud? "Alexa, warm de slaapkamer op met twee graden!" Dankzij de compatibiliteit van Apple HomeKit, Alexa en Google Assistant kan je jouw verwarmingssysteem met jouw stem bedienen. Het is niet eerder gezegd dan gedaan!

Staat er een raam open?

Maak een einde aan de verspilling van energie Netatmo Radiator Kleppen hebben nog een handige slimme functie! Open Window Detection schakelt automatisch radiatoren uit in een kamer waar de ramen open staan. Ze komen weer aan als de ramen gesloten zijn. Het voordeel? Geen moeite, grote energiebesparing.

Ontworpen door Philippe Starck om op te gaan in jouw interieur.

De Netatmo Smart Thermostat en Radiator Valves zijn er om jou het leven gemakkelijker te maken - niet moeilijker! Het minimalistische ontwerp van Philippe Starck heeft het systeem tot de essentie teruggebracht. Met zelfklevende strips in vier verschillende kleuren past onze slimme verwarmingsapparatuur in jouw interieur.

Specificaties

Kenmerken
Draadloos Ja
Geheugenfunctie Ja
Temperatuur bereik 0 - 50 °C
Slimme thermostaat Ja
Programmeerbaar Ja
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
  • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Chat open